Ventilatoare pentru terase cu umidificare, avantaje si beneficii

Ventilatoarele electrice sunt create pentru cresterea confortului termic in zilele toride de vara. Atat in incaperi cat si in spatiile exterioare, capacitatea lor de raciere a aerului fac din ventilatoare o alternativa economica si la indemana. Ventilatoarele electrice de tavan ori cele de birou, ventilatoarele cu picior ori cele fara palete au rolul crearii unui climat placut atunci cand temperatura tinde sa creasca. Ventilatoarele cu umidificare sunt concepute pentru crearea unui echilibru termic in special in spatiile exterioare dar sunt si modele adaptate perfect pentru uz in spatiile interioare.

Ventilatoarele au devenit o optiune chiar si in cazul teraselor, gradinilor de vara, sau parcurilor. In cele mai multe dintre cazuri, aceste tipuri de ventilatoare dispun de un sistem de umidificare ce constitue un plus de confort in zilele toride de vara. Pulberea fina de apa creata de ventilatoare reprezinta plusul pentru care aceste modele au castigat din ce in ce mai mult teren in fata celor clasice lipsite de acest sistem de pulverizare. Aceste ventilatoare cu emisie particule de apa, se pare ca s-au impus ca unele dintre cele mai potrivite ventilatoare in lupta impotriva caniculei.

Ventilatoarele cu umidificare se remarca prin capacitatea pulverizarii in dimensiuni micronice a particulelor de apa. Astfel aceste modele de ventilatoare pot fi capabile de o racire aproape instantanee a aerului alaturi de cresterea umiditatii la un nivel optim. De asemenea ventilatoarele pot dezvolta in general o viteza de rotatie in trei trepte cu un nivel scazut de zgomot. In plus cele mai multe dintre ventilatoarele cu umidificare sunt capabile de rotatie de pana la 180 °, acoperind in acest fel o zona mai mare. Ajustabile pe inaltime si in multe cazuri cu posibilitatea controlarii de la distanta, ventilatoarele cu umidificare se pot situa cu usurinta in zona de real interes, cu precadere in perioada de vara cand temperatura creste semnificativ.

Concepute atat pentru spatiile exterioare dar si pentru cele interioare, aceste ventilatoare pot fi cu usurinta utilizate pe terase, gradini, in parcuri sau pe verande dar si in camere de zi, sali de asteptare, de conferinta sau pe holurile hotelurilor, in restaurante, cafenele ori ceainarii. Dotate cu acest sistem de pulverizare a apei in particule micronice, ventilatoarele cu umidificare au calitatea cresterii confortului termic in conditiile unui consum redus de energie electrica. In plus la unele modele de ventilatoare cu umidificare posibilitatea controlarii de la distanta prin intermediul unei telecomande poate creste nivelul de comoditate al beneficiarului.

Responsabile pentru ventilarea aerului cu scopul crearii unui climat agreabil ventilatoarele cu pulverizare particule de apa, s-au remarcat de departe in acet sens. Capacitatea generarii unui aer proaspat bine aerat si cu o umiditate optima este strans legata de sistemul de umidificare de care acestea dispun. Particulele foarte fine de apa pulverizate de aceste ventilatoare in contact cu aerul fierbinte se vor evapora aproape instantaneu provocand o scadere a temperaturii in zonele unde vor fi amplasate. Ventilatoarele cu umidificare pot servi cu succes in zilele de vara la lupta impotriva caniculei avand avantajul pulverizarii particuleleor de apa.

 

http://www.2u2me.ro/80-ventilatoare-cu-umidificare

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.