Videoclip Inna – More Than Friends pe eMonden.co

Inna - More Than Friends.fw
Dupa cum v-am anuntat doua zile, Inna a lansat mult asteptatul videoclip al piesei More Than Friends pe www.emonden.co. Clipul a fost filmat la Los Angeles in regia lui Edward Aninaru, cel care a organizat o petrecere frumoasa in jurul piscinei.

Piesa va fi disponibila in doua variante, prima este varianta care va beneficia de clip iar cea de-a doua va fi o colaborare cy celebrul Daddy Yankee, cunoscut pentru piesa Gasolina, dar si pentru colaborarile sale cu alti artisti printre care Enrique Iglesias, Nicole Scherzinger, will.i.am sau Akon. Ejoy!

Videoclip Inna – More Than Friends pe eMonden.co

Albumul Party Never Ends va fi lansat pe 1 martie, iar Inna ne-a incantat deja cu varianta live: Rock the Roof in Istanbul a piesei ce da numele albumului. Piesele de pe noul disc Inna au fost inregistrate la Londra, Mexic, Bucuresti, Copenhaga si Los Angeles, la acest album lucrand producatori mari precum Play&Win, Steve Mac, Frank E, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology sau compozitori precum Ina Wroldsen, Wayne Hector si Ameerah.

Va place noul clip al Innei?

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.