Videoclip Inna – Wow | MusicLife

Videoclip Inna – Wow


Videoclip Inna – Wow
Dupa ce v-a prezentat colegul meu teaserul celui mai nou videoclip semnat Inna, acum eu am placerea sa va prezint varianta finala a videoclipului pentru piesa WOW si ne prezinta o atmosfera de vara combinat cu cateva povestioare. Este al cincilea single extras de pe albumul I am the club rocker ce a fost lansat in toamna anului trecut.
Videoclip Inna – Wow
Primul videoclip este regizat de Edward Aninaru, cunoscut drept “fotograful Innei” sau “fotograful vedetelor”, Edward este unul dintre cei mai talentati si solicitati fotografi romani ai momentului.
Videoclip Inna – Wow
Pe langa stilul inconfundabil in ceea ce priveste fotografia, Edward nu poate trece neobservat datorita tatuajelor pe care le are pe maini. A combinat doua pasiuni, tatuajele si povestile nelipsite din telefonul lui, pe care le asculta cand lucreaza si seara inainte de culcare. Pe mana stanga si-a tatuat “Alice din Tara Minunilor” (acum intelegem si de unde vine si ideea acestui videoclip), iar pe dreapta “Vrajitorul din OZ”. Probabil din acest motiv i se spune si “Vrajitorul din Showbiz”.
Videoclip Inna – Wow
Inna poarta niste costume spectaculoase si culorile vor fi la fel de puternice si saturate.Alaturi de artista, mai apar in videoclip şi alte prezenţe feminine remarcabile, iar denumirea piesei spune totul: WOW!!!
Mai multe detalii aici !!

Videoclip: INNA – WOW

<a href="http://www.linkedtube.com/2wXHewILeTkeeea022d266e64538c4144cb76883587.htm" rel="nofollow">LinkedTube</a>
Videoclip Inna – Wow

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.