Warhammer 40000 Space Marine – jocuri pc la superlativ!

Warhammer 40000 Space Marine este unul dintre cele mai bune jocuri PC dezvoltate de Relic Entertainment. Chiar dacă nu ești fan Warhammer 40k vei aprecia acest joc pentru că ne oferă exact ceea ce trebuie să existe într-un joc de acțiune.

Povestea este superbă, una dintre cele mai bune din recentele jocuri PC. Vei intra în pielea căpitanului Titus care împreună cu alți doi membri din Ultramarines trebuie să oprească hoardele de Orks (da cu ”k”) ce invadează Forge World Graia (o planetă ce este folosită în totalitate pentru crearea de muniție, arme și vehicule pentru războiul etern). Pe parcurs vei avea de înfruntat hoarde verzi, Waaagh!-uri, un Warboss care pur și simplu nu vrea să moară și desigur forțele Chaos, dar protagonistul mai are de luptat și cu suspiciunea celor pe care îi consideră prieteni…

Gameplay-ul este superb, chiar nu mă așteptam să fie atât de cursiv, foarte bun chiar și după standardele celor mai noi jocuri PC. Nu există un sistem de cover, pentru că Space Marines nu folosesc așa ceva! Armele au o forță și un impact demne de un adevărat Space Marine. Totuși aș fi preferat să existe o varietate puțin mai mare (de exemplu aruncătoarele de flăcări lipsesc, la fel și power-fist), iar unele arme nu funcționează tocmai la fel ca cele descrise în povestiri. Acestea fiind spuse, gameplay-ul este foarte imersiv și extraordinar de fun.

Grafica este și ea foarte bună, avem de-a face cu un joc destul de sângeros, un maldăr de Orks morți nu poate fi lipsit de sânge, iar execuțiile spectaculoase sunt și încurajate pentru că este singurul mod de a-ți recupera punctele de viață. Este plin de acțiune acest titlu și pot spune că este unul dintre cele mai bune jocuri PC.

Singurul regret pe care îl am față de acest joc este că nu are servere dedicate. Multiplayer-ul este extraordinar de distractiv, dar lag-ul intervine mai des decât aș vrea. Oricum una peste alta jocul merită fiecare bănuț, mai rar jocuri PC atât de bune.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.