Web hosting pentru toate tipurile de site

O buna functionalitate a site-urilor este asigurata de firmele de web hosting. In domeniul serviciilor de hosting de pe piata din Romania activeaza si compania Spatiul Ro care vine in ajutorul celor ce isi doresc sa se lanseze in mediul online.

Cele mai multe site-uri intampina grave probleme atunci cand traficul lunar pentru care optasera initial ajunge la limita, blocand practic intreaga functionare a acestuia. Compania Spatiul Ro vine cu solutii rapide pentru aceasta problema. Astfel daca va alegeti un pachet de servicii de web hosting iar dupa o anume perioada spatiul de stocare sau traficul lunar atinge limita prevazuta, puteti face tranzitia catre un pachet ce prezinta caracteristici mai potrivite pentru site-ul dumneavoastra.

Compania Spatiul Ro a gandit o  elaborare a pachetelor de web hosting care sa poata acoperii intreaga arie de cerinte ale clientilor. In acest sens exista trei mari ramuri de hosting: shared, business si reseller, iar fiecare categorie in parte cuprinde o serie de pachete de la dimensiuni S pana la cel mai amplu pachet XL.

Un alt serviciu de care clientii nostrii sunt incantati este cel de web hosting automat. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra nu mai trebuie sa va complicati cu detalii tehnice deoarece va instalam automat, la alegere, un script: WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre serviciile de web hosting pe care vi le oferim, puteti accesa adresa de internet: www.spatiul.ro iar pentru intrebari si explicatii suplimentare ne puteti contacta oricand la numarul de telefon: 0332.56.92.93

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.