Zbor Placut

Incearca sa alergi dupa ofertele cele mai bune, dar nu poti. Cu o rezervare facuta din timp puteti salva o gramada de banii.  Site-ul online te va ajuta sa gasesti cel mai bun pret cu cateva luni inainte. De indata ce aflati data la care vreti sa calatoriti cautati pe unul dintre site-urile online de vanzare bilete. Un alt sfat foarte bun e acela de a lucra cu o companie aeriana serioasa. Incercati sa evitati calatoriile in weekend deoarece preturile sunt mai mici in cursul saptamanii si puteti salva cativa lei.

Diferentele sunt de la companie la companie asadar ofertele sunt diverse. O cautare cat mai amanuntita poate duce la un pret foarte bun pentru calatoria dumneavoastra. Biletele low cost pot fi o salvare in cazul unui buget foarte mic, ele pot fi cumparate si prin rezervare cu mult timp inaintea calatoriei dumneavoastra.

In cazul unui bilet low cost bagajul nu este incluv in pret plus nici un serviciu din timpul zborului cum ar fi masa sau bautura. In cazul unui bilet normal puteti beneficia de aceste servicii incluse in bilet de catre compania de zbor.

In orice caz pentru un zbor cat mai linistit sunati compania rezervati-va cu cel putin 72 de ore biletul pentru a nu avea nici o problema. In cazul nerezervari va puteti pierde locul in avion. Va doresc un zbor placut.

Singura solutie ar fi sa cautati online pe site-urile de vanzare / rezervare bilete.

 

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.