Zburam mai ieftin in Europa si America

Avand in vedere aspectele neplacute ale crizei care trece si prin tara noastra, companiile aeriene autohtone vin cu oferte care mai de care mai interesante pentru pasionatii de calatorii ce doresc sa viziteze Europa, continent ce ascunde o multitudine de orase ce trebuie descoperite de orice pasionat de calatorii. Operatorii nationali de turism pun la dispozitia clientilor bilete de avion ieftine pentru o multitudine de destinatii.

TurismTarom, cea mai importanta companie aeriana din Romania, care pana anul trecut a fost lider de piata, incearca sa vina cu oferte atractive catre clientii sai.

Biletele de avion catre Bruxelles au fost ieftinite cu 20% fata de tarifele normale pentru rutele cu plecare din si spre Bruxelles. Compania aeriana Tarom are intentia de a mentine aceste tarifele reduse pe rutele stabilite pana in 2013. Astfel, biletele pot fi achizitionate pana pe 13 Februarie pentru calatoriile ce vor avea loc in intervalul 1 August – 31 Decembrie 2012.

Carpatair, este cea mai mare companie regional din Europa de Sud-Est si are baza la Timisoara. Compania opereaza in acest moment zboruri in peste 28 de destinatii din 8 tari.

Oferta pe care s-a hotarat Carpatair sa o puna la dispozitia clientilor este de 5.000 bilete de avion cu preturi de pornire pentru rutele stabilite cu toate taxele de aeroport incluse de 85 Euro. Promotia este valabila in perioada 20 Ianuarie – 20 Martie, iar pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa achizitionati biletele online. Biletele sunt pentru urmatoarele destinatii, cu plecare din Romania: Ucraina, Moldova, Italia si Germania.

Blue Air, o alta companie romaneasca privata de aviatie, de tip low-cost, cu sediul in Bucuresti serbeaza 7 ani de activitate, fapt pentru care toate zborurile pana in octombrie 2012 vor fi cu de 14,99% mai ieftine. Pentru segmentele Bacau – Dublin, Sibiu – Stuttgard si Bacau – Bologna puteti achizitiona bilete cu 19,99 Euro/ segment, cu taxe incluse. Locurile sunt limitate.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.