Zega Store te intampina cu o noua interfata!!

Zega Store este un magazin online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii femei, barbati si copii. Zega Store are ca preocupare constanta comunicarea cu clientii si colaboratorii sai, de aceea am implementat si sistemul de live chat pe site-ul nostru.

Zega Store si-a redefinit imaginea site-ului. Vizitand noua interfata, veti fi intampinati de o interfata prietenoasa si un continut interactiv.  Exista de asemenea o noua sectiune dedicata designer-ilor, unde puteti urmari cele mai extravagante creatii. Puteti vizita si pagina de facebook http://www.facebook.com/www.zega.ro,  unde puteti urmari reclame si informatii reprezentative despre produse, news, s.a.

Zega Store se bucura de marca Trusted.ro. Cum se obtine marca Trusted.ro? Pentru a obtine marca Trusted.ro, magazinele inscrise trebuie sa dovedeasca faptul ca indeplinesc un set de standard minime rezultat din dispozitiile  legale ce privesc comertul electronic si bunele practici din domeniu ca urmare a Galei Premiilor eCommerce din ultimii 5 ani.

Zega Store inseamna incredere, respect, promptitudine, seriozitate. Apreciem orice sugestii privind continutul site-ului, intrucat speram sa imbunatatim incontinuu acest mijloc de colaborare. Speram ca noua interfata Zega Store sa fie o descoperire placuta si sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

www.zega.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.