Zuma deluxe, un joc pentru adulti sau pentru copii?

Acest articol este pentru toti amatorii de jocuri cu bile, dar mai exact, pentru cei pasionati de binecunoscutul joc, Zuma deluxe. Ce stim deja, este ca acest joc este jucat de o varietate de oameni de diverse varste, dar nu stim inca daca este un joc pentru copii sau daca este un joc dedicat persoanelor mai mature.

Faptul ca jocul in sine este un joc cu bile, lasa de inteles ca persoanele mai mature sunt atrase de acest joc pentru ca necesita rabdare si pricepere. La unele stagii chiar trebuie sa fi foarte rapid si sa iei decizii la secunda ca sa spargi cat mai multe bile, sa nu esuezi.

Pe de alta parte, copiii par foarte atrasi de acest joc  Zuma desi ei par adeptii jocurilor cu impuscaturi si nu a celor cu bile. Jocurile de Pc sunt atractia numarul unu pentru pustii de 15-18 ani, mai ales, cunoscutul joc, care se poate juca si online Counter-strike.

Pentru a face o diferenta intre acesti jucatori, trebuie sa fii foarte atent la cei care ajung la finalul jocului, lucru care se intampla foarte rar pentru ca jocul e construit in asa fel incat sa nu-l termini prea usor. Se pare ca atunci cand „mori”, trebuie sa reincepi de la stagiul 1 si sa parcurgi iar restul stagiilor, lucru care te tine destul de activ. Cei de varsta mai inaintata ajung mai des la sfarsitul jocului, datorita rabdarii de care dau dovada, in timp ce copiii nu sunt chiar asa de atrasi de terminarea jocului, mai ales dupa ce esueaza de cateva ori aproape de sfarsitul acestuia.

O concluzie finala, este ca multi oameni maturi sau trecuti de 20 de ani, joaca acest joc si chiar multi dintre ei reusesc sa il termine, dar, si mai multi copii il joaca, chiar daca nu reusesc sa ajunga la sfarsitul jocului.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.