Imbracaminte si incaltaminte

Cât de înalt reprezintă mult prea înalt?

Tocurile pot face minuni gambelor, să ajute coloana vertebrală imediat (bine ai venit echilibru) și să ofere un mers provocator. Există posibilitatea de a avea un toc prea înalt pentru ținuta de birou? Răspunsul scurt: sigur. Totuși nu este totdeauna așa ușor.

Cred că putem fi toți de acord că un pantof prea înalt ca cel prezentat nu este adecvat pentru ținuta business. Dar cum sunt lucrurile în legătură cu o încălțăminte cu platformă mică, însă tot cu un vârf subțire? Sau este afectată alegerea tocului de un călcâi gros sau subțire?

În timp ce majoritatea codurilor de vestimentație la locul de muncă nu specifică o limită minimă sau maximă pentru înălțimea pantofilor cu toc, tradiția spune că un toc mai mic (

Cum deci poți să ști dacă tocurile tale sunt potrivite? Ghidează-te după aceste întrebări:

  • Ce am pe agenda mea în ziua aceasta? Voi fi nevoită să merg pe jos? Nu este nici drăguț, nici profesional să te chinui pe pantofii cu toc atunci când e nevoie să umbli în acea zi. Gândește-te întâi la aspectul practic (de cele mai multe ori).
  • Pe cine voi vedea sau cu cine mă voi întâlni? Au o idee preconcepută despre lucruri? Acest lucru se aplică inclusiv la haine. Dacă ști că va veni un om mai simandicos și demodat, atunci vei vrea să nu riști deloc prin ținută.
  • Aș fi gata să port acești pantofi într-un club? Dacă da, ar trebui să te mai gândești o dată (doar dacă și în discotecă ai pantofi cu toc apropiați stilului office, ca și mine care port fuste până la genunchi, jachetă lungă și pantofi simpli cu vărf subțire).
  • Cât de groasă este platforma? Depărtează-te de orice este peste 2 cm înălțime și încearcă să păstrezi restul pantofului într-o notă conservatoare.
  • Cam cât de subțire este călcâiul? În special pentru pantofii cu toc mai mare de 10 cm, tocurile foarte subțiri tip cui pot să pară nepotrivite și periculoase. Dacă vrei să iei un toc înalt, încearcă un toc robust sau gros (ajută să îți menții echilibrul). Marginea poate fi lucioasă mai ales cu tocuri de 7 cm sau chiar mai mici.
  • Cum arată restul călâiului? În special dacă ai ceva foarte înalt, ajută dacă restul călcâiului nu atrage atenția. Detalii precum brățări, catarame, curele, neoane și accesorii lucioase nu fac decât să atragă atenția spre călcâiul tău. Un pantof clasic cu vârful îngust din piele și cu înălțimea de 12 cm nu atrage mai mult atenția decât unul cu toc de 7 cm, dar roz cu platformă și curele.
  • Ce mai port? Dacă vestimentația mea include și pantaloni de costum atunci regulile mai pot fi simplificate pentru că tocul va fi acoperit de pantaloni. Dacă porți fustă, ia în considerare faptul că cei din jur pot privi la pantofii tăi din orice direcție.

Nu mă înțelege greșit; îmi place un toc amuzant și am câteva de felul acesta. Dar, pentru un decor profesional și pentru a nu atrage pe alții, să lăsăm nebunia pentru acasă, bine?

Related posts
Imbracaminte si incaltaminte

Ghete din piele naturala potrivite stilului tau

Imbracaminte si incaltaminte

Eleganta sandalelor elegante din piele marca Marzo

Imbracaminte si incaltaminte

Lenjeria sexy ar trebui sa fie de nelipsit din garderoba unei femei

Imbracaminte si incaltaminte

Penele, eleganta naturala in sezonul rece

Sign up for our Newsletter and
stay informed