Medicina

Cei mai cunoscuti medici din judetul Bacau

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau este recunoscut pe plan national si international drept unul foarte bun si foarte dotat, iar medicii din Bacau sunt, la randul lor, foarte implicati in meseria pe care o practica.

Pacientii care si-au tratat afectiunile in cadrul acestei clinici de stat au plecat mereu multumiti si refacuti dupa tratamentele aplicate. Iata o lista a celor mai faimosi si mai profesionisti doctori de care beneficiaza judetul Bacau:

Biro Adorjan a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie iasi in 2004, dupa care a urmat o specializare in neurologie la Clinica I Neurologie din Spitalul de Urgenta Profesor Doctor Nicolae Oblu din Iasi. In prezent, profeseaza alaturi de mai multi colegi meseria de neurolog, care aproape ca a devenit o traditie de familie.

Popescu Violeta Gabriela este medic primar in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau si in Clinica Luxor din aceeasi localitate. S-a specializat in geriatrie si gerontologie si este avizata sa faca si ecografii generale in calitatea sa de medic.

Ionescu Paul este un alt medic din Bacau foarte apreciat pentru competentele sale. Este medic primar specializat in cardiologie si avizat sa ofere consultatii de ecocardiologie. Totodata, are o specializare in Management Sanitar. Experienta lui cu pacientii este foarte vasta, pentru ca profeseaza inca de acum 30 de ani.

Biro Ludovic este unul dintre cetatenii care fac onoare judetului, pentru ca a profesat o viata intreaga in calitate de medic in Bacau. Acesta este medic primar specializat in neurologie, insa in prezent nu isi mai poate practica profesia din cauza varstei inaintate. Chiar daca s-a pensionat, Biro Ludovic nu si-a lasat locul liber, doi dintre copiii sai calcandu-i pe urme in ceea ce priveste alegerea profesiei.

Asadar, acest judet nu duce lipsa de profesionisti; medicii din Bacau sunt instruiti si formati in cele mai importante institutii si isi practica meseria onorabil.

Related posts
MedicinaSanatate

Implante dentare: 5 lucruri pe care trebuie să le știi

MedicinaSanatate

Care sunt cele mai cautate si de calitate modele de aparate auditive de pe piata? Afla acum

Medicina

Ce este o artroscopie ?

Medicina

Cum protejeaza pielea organismul uman. Despre rolul barierei cutanate

Sign up for our Newsletter and
stay informed