Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

coltare-extensibile

Designul interior al locuintei are un rol foarte important in aspectul general si in starea care ne-o da de fapt casa noastra. Lucrurile nepotrivite sau efectiv amenajarea interioara nepotrivita ne da o stare de nervozitate si stres.

Eu consider ca este foarte important ca ce am in casa sa imi placa si sa imi dea o stare de bine, sa ma uit in jur si sa imi convina ce observ, sa ma uit in jur si sa vad ca am coltarul potrivit pus langa perete, ca nu depaseste cu jumatate de metru incat sa ma impiedic de el, imi place sa vad ca se asorteaza cu o piesa de mobilier sau cu vreun covor.

Coltarele sunt noul trend in materie de amenajare a livingului si sunt preferate de catre multi in defavoarea canapelor dintr-o serie de motive pe care le voi expune in continuare.

De ce sa alegem un coltar in locul unei canapele?

Coltarul, spre deosebire de canapea, ne permite sa fim mai multe persoane in aceeasi incapere si sa stam confortabil. Canapeaua este limitata la 2 sau 3 locuri, in timp ce coltarul, in functie de dimensiunea sa, are spatii de sezut pentru minim 5 persoane.

Coltarul este un element de mobilier modern care da un aspect diferit incaperii fata de o canapea.

Coltarele extensibile sunt foarte eficiente si cautate, fiind ideale pentru dormitul ocazional. Si canapele pot fi extensibile, insa coltarul poate avea spatiul de dormit mult mai mare fata de o canapea.

Cand doriti sa fiti siguri ca alegeti mai bun coltar extensibil sau orice produs ce tine de locuinta, cel mai bine este sa accesati site-ul 2Pareri.ro unde veti gasi o serie de sfaturi si recomandari foarte utile si obiective, astfel incat sa fiti siguri ca faceti alegerea potrivita.

Cand sa optam pentru coltar si cand pentru canapea?

Un coltar extensibil necesita spatiu. Daca livingul este destul de mic ca dimensiune, s-ar putea ca un coltar sa nu fie cea mai buna optiune. Trebuie sa fim atenti la spatiul de care dispunem si la dimensiunea coltarului, atat strans cat si extins. Pentru spatiile mici mai buna ar fi o canapea.

Daca suntem tineri si avem obiceiul de a ne chema des prietenii in vizita, iar spatiul ne permite, ideal ar fi sa optam pentru un coltar extensibil.

Cel mai important lucru atunci cand alegem un coltar este sa tinem cont de spatiul pe care il avem in living astfel sa ne dam seama daca un coltar incape sau mai bine optam pentru o canapea. Apoi ne gandim la material, culoare, model etc.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla tot ce trebuie sa stii despre pardoselile decorative!

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *