Amenajari

Copertine comerciale: elemente de uz practic si comercial

Vi  s-a intamplat sa remarcati un magazin sau o terasa comerciala cu o copertina atat de atractiva in cat a trebui neaparat sa patrundeti in interior? Sistemele de copertine comerciale au beneficii atat pentru proprietar cat  si pentru client.

Sistemele de copertine comerciale permit unui proprietar de magazin sa redefineasca complet si rapid aspectul fatedei cladirii. Sistemele de copertine comerciale pot arata extrem de profesionist si de a crea un sentiment primitor pentru client.

Baruri si unităţile de restaurant, care au copertine pentru clienţii lor, ofera clientilor sai un loc umbrit de soare, si protejat  de ploaie. Desigur, sistemul este functional, in acelaşi timp arata foarte placut. Acesta este modul in care proprietarul si clientul sunt ambii multumiti.  Sistemele de copertine retractabile comerciale va protejeaza impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile si chiar va ajuta la economisirea energiei consumata cu aparatul de aer conditionat din interior.

Sistemele de copertine  comerciale adauga o nota gratioasa si sunt una dintre cele mai bune instrumente de marketing al spatiului exterior prin care se poate comunica cu clientii. Puteti alege din sute de materiale si culori diferite. Va puteti personaliza copertina prin imprimare cu logo-ul si alte insemne ale societatii dvs.

Scopul principal al copertinei este acela de a se integra si imbina cu locul in care este montanta, intr-un mod elegant.

Copertinele sunt regasite si sub denumirea de marchize sau pergole. Tehnic, pergolele difera de gama obisnuita a copertinelor retractabile.  In cazul gamei de pergole, sinele orizontale se imbina cu sinele verticale printr-o articulatie flexibila din PVC, care permite schimbarea unghiului de inclinare a pergolei .  Stofa rulata pe ax este fixata la capat in profil frontal care circula in sine laterale.  Stofa pergolei  este protejata fata de intemperiile atmosferice de tabla de protectie din aluminiu situata in partea de sus.

Sistemele de pergole se potrivesc in special barurilor si teraselor de pe litoral pentru ca sunt capabile a crea un cadru intim, de vacanta, o adevara oaza de umbra si relaxare.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stii despre usile de exterior

AmenajariCASA SI FAMILIE

Redecoreaza baia fara sa devina santier! Foloseste vopsea fainata si gresie de la PROSTAFF

Sign up for our Newsletter and
stay informed