Societate

Cum sa-ti imbunatatesti modul de a face masaj

Singurul lucru care poate surclasa un masaj este un masaj erotic senzual, iar acesta este si subiectul pe care-l vom aborda in acest articol. Placerea erotica este provocata de senzatiile pe care o persoana le simte atunci cand pielea lor se afla in centru atentiei. Pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc, avand numeroase terminatii nervoase.

Fiecare atingere stimuleaza un anumit simt si provoaca o oarecare placere. Trebuie sa stiti ca masajul erotic joaca un rol important intr-o relatie si acest subiect trebuie abordat deschis. Desigur, exista o multitudine de saloane de masaj erotic peste tot in lume, insa si un om obisnuit poate oferi un astfel de masaj in cativa pasi simpli.

Iata cateva sfaturi pe care le poti imprumuta de la saloanele de masaj erotic profesionale:

  1. Asigura-te ca unghiile de la maini nu au colturi ce pot zgaria pielea celui care primeste masajul.
  2. Incalzeste putin uleiul de masaj intr-un vas cu apa pentru a oferi o senzatie placuta pielii. Uleiurile pe baza de apa sunt de preferat deoarece nu contin monoxynol-9, o substanta ce poate irita pielea.
  3. Ca in orice alt tip de masaj, este important sa nu intrerupi contactul cu pielea partenerului daca vrei sa oferi un masaj de nota 10. Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi pe care il poti primi de la expertii in masaj erotic.
  4. Locul in care oferi masajul nu este singurul lucru care trebuie sa inspire romantism si relaxare. Cel care ofera masajul trebuie sa induca o stare de relaxare partenerului prin mici trucuri: saruturi gentile pe gat, pe umeri si pe spate.
  5. Ultimul sfat pe care il mentionam in aceasta mica lista este legat de muzica pe care trebuie sa o alegi cu mare atentie. Un astfel de masaj trebuie sa dureze cel putin 20 de minute pentru a fi apreciat de partnere, asa ca trebuie sa te asiguri ca muzica nu se va opri in acest interval. Internetul este sursa cea mai potrivita pentru a gasi muzica relaxanta si de lunga durata.

Acum atentie… masajul nu se face doar pe spate, asa cum multi dintre noi isi imagineaza. Picioarele, pieptul si gatul partenerului sunt si ele zone ale corpului extrem de sensibile si pot provoca senzatii extrem de placute. Cauta pe net anumite tehnici de masaj pentru a te perfectiona daca doresti sa oferi un masaj ca in saloanele de masaj erotic profesionale.

Sign up for our Newsletter and
stay informed