Amenajari

De ce sa angajam o firma de evacuare moloz?

Urmeaza sa iti renovezi locuinta, insa nu stii cu exactitate cum sa scapi de molozul nedorit? Inainte de a te apuca de renovare ar trebui sa iei serios in considerare ajutorul unei firme specializate in evacuare moloz si zic asta datorita urmatoarelor 3 motive:

Poate nu esti capabil sa evacuezi molozul de unul singur. Dupa ce termini de amenajat locuinta, vei observa ca s-a adunat un mic munte de moloz in curte si numai gandul ca acela trebuie carat in locuri special amenajate + un efort fizic pe masura, deja te demoralizeaza. Incarcatul molozului in camion, curatarea curtii, transportul pana la groapa de gunoi – pot fi adevarate cosmaruri pentru multi dintre noi. Insa daca apelezi la o firma de evacuare moloz toate aceste ‘greutati’ iti vor fi luate de pe cap. Majoritatea firmelor de transport moloz Bucuresti avand preturi ce se invart intre 50-150 RON(in functie de cantiatea, efortul depus si distanta pana la groapa de gunoi) putem spune ca este un serviciu ce nu are preturi piperate.

Nu iti permite timpul. La urma urmei, cine are asa de mult timp pentru a se ocupa in totalitate de o renvoare si de curatarea locuintei dupa renovare? Cei mai multi dintre noi suntem tinuti la serviciu mult peste program sau chiar si asa, sarcina de evacuare a molozului ni s-ar ptuea parea prea consumatoare pentru a o indeplini noi. Pe langa asta, o echipa specializata in evacuare moloz va termina treaba mult mai repede decat daca ai fi facut-o tu. Ei fac asta zi de zi si stiu cum sa abordeze tot procesul, ce anume sa incarca prima data si cum sa manevreze molozul.

Amploarea lucrarii este prea mare. Daca ati modernizat inteaga locuinta si a presupus distrugerea unor pereti, schimbarea gresiei, a faiantei si tot asa, atunci molozul adunat s-ar putea sa fie mult prea mult incat sa il poti evacua de unul singur. O firma de evacuare moloz nu-si trimite o singura persoana la fata locului, ci de multe ori trimite echipe de cate 3 oameni, in functie de cat de mult este de carat si de timpul in care trebuie terminata lucrarea.

Daca totusi dispui de prea mult timp liber, iar gramada de moloz rezultata din urma renovarilor nu este asa de mare, atunci da, poti sa te ocupi de unul singur de evacuare.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stii despre usile de exterior

AmenajariCASA SI FAMILIE

Redecoreaza baia fara sa devina santier! Foloseste vopsea fainata si gresie de la PROSTAFF

Sign up for our Newsletter and
stay informed