CASA SI FAMILIEPoliticaSocial

Klaus Iohannis: „Eu voi sarbatori Invierea duminica, voi sta acasa cu sotia mea”

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre faptul ca toti trebuie sa stam acasa de Paste pentru a nu inrautati situatia actuala, si sa fim in continuare precauti.

„Eu voi sărbători Învierea duminică, voi sta acasă cu soția mea, Carmen. Vom fi doar noi doi, nu mergem la biserică, nu mergem să luăm lumină, nu mergem la nimeni la masă, nu invităm pe nimeni la masă. Aprindem o lumânare acasă și ne vom ruga.

Asta aștept să faceți cu toții. Ne cade greu, de obicei ne întâlnim cu familia, ieșim afară, dar de data asta nu se poate. E greu, dar e foarte, foarte important să respectăm și acum, de sfintele sărbători, regulile impuse de autorități.

Dacă acum scăpăm din mână această epidemie, s-ar putea să fie foarte grav. Așadar, dragi români, să respectați indicațiile autorităților, ca după aceea să ajungem în faza în care și la noi se poate discuta de relaxare”, a mentionat Klaus Iohannis.

Related posts
CASA SI FAMILIECUMPARATURIPentru casa

Dispenser sapun de cea mai buna calitate: unde il gasesti si cum il alegi

PoliticaSanatate

Ludovic Orban: „Am discutat despre urgenta achizitionarii de echipamente de protectie care sa-i protejeze pe toti aceia din sistemul de sanatate publica”

Politica

Cristian Tudor Popescu: „Nu ii intereseaza soarta celorlalti pe acesti oameni. Nu le pasa”

CASA SI FAMILIE

Cauti mobila dining? Vezi cele 5 sfaturi utile pentru o amenajare inspirata din reviste

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *