Amenajari

Mobilarea casei intr-un mod elegant

13-01 DESIGN INTERIOR GARSONIERAAti achizitionat de putin timp o casa si sunteti in cautarea unor sfaturi utile pentru amenajarea locuintei voastre? Iata un articol ce soseste oportun la voi. Daca sunteti persoane foarte atente la eleganta, va fi in interesul vostru sa creati un ambient care sa oglindeasca perfect personalitatea voastra, gusturile si propriul mod de viata.

Pentru inceput, asigurati-va ca aveti la dispozitie mobila in stilul clasic, flori, perdele chic. In cazul in care nu detineti mobila necesara, puteti apela la un producator de mobila la comanda Bucuresti oferind o multitudine de ocazii in aceasta privinta.

Este important sa stiti ca pentru a crea un ambient elegant nu este necesar neaparat sa cheltuiti multi bani. In primul rand trebuie sa va ganditi la pereti: o casa cu peretii albi sau tamponati cu o culoare palida, perlata si pavimentul perfect lucid, eventual din marmura, asigura o puternica nota de eleganta.Un parchet din gorun alb , foarte la moda in ultimul timp, poate deveni o buna solutie si pentru acest stil.

Chiar si stilul clasic poate avea farmecul sau si, in consecinta, poate deveni un stil chic. Cand veti merge sa achizitionati mobila, puteti sa alegeti si cate un corp din stilul antic (din lemn inchis la culoare), optand pentru credente cu usi de sticla, masa si scaune pentru salon care oglindesc liniile clasice. Puteti sa alegeti si o masa din sticla cu baza din lemn prelucrat. Divanul trebuie sa fie din tesut alb sau culoarea fildesului, in acord cu vopseaua peretilor, sau din piele. Alegeti intotdeauna culori moi, altfel riscati sa cadeti in stilul modern.

Pentru a da o nota de culoare puteti sa va jucati cu culoarea perdelelor. Evident ca si acestea trebuie sa oglindeasca stilul ales pentru amenajare. Culorile prea puternice (galben, fildes etc) sunt sinonime cu etnicul, modernul si rusticul, stiluri care nu au nimic de-a face cu eleganta strict clasica. In alternativa, daca nu va place foarte mult mobila stilului clasic, puteti opta pentru o amenajare cu fier forjat, eventual cu unele ornamente in relief, ici si colo.

Nu pot lipsi ornamentele florale: daca nu sunteti pasionati de grija pentru plante (in special cele de interior), puteti alege buchete frumoase de flori uscate, asezate in diverse locuri din casa.

Amintiti-va ca pentru un stil elegant, culorile peretilor trebuie sa fie moi.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla tot ce trebuie sa stii despre pardoselile decorative!

Sign up for our Newsletter and
stay informed