Pentru casa

O cafea buna la tine acasa in fiecare zi

O cafea bunaO cafea buna ne face ziua mai frumoasa; o cafea buna ne trezeste simturile mai repede si ne readuce cu picioarele pe pamant in fiecare zi. Poate ca e o comparatie usor prea fortata dar cati dintre voi fac fata cu mult mai usor unei zile de munca dupa o cafea tare?

Tocmai pentru ca fiecare sa savureze o cafea buna, producatorii de expresoare au facut produse speciale pentru a putea fi folosite acasa, in scop personal. Acestea se deosebesc de expresoarele profesionale prin faptul ca sunt de dimensiuni mai mici, au mai putine functionalitati decat cele profesionale si implicit fac si mai putine specialitati de cafea. De exemplu, un expresor de dimensiuni reduse nu o sa aiba incorporata si o rasnita astfel incat cafeaua sa fie facuta de fiecare data cu cafea proaspat macina. In schimb, majoritatea expresoarelor au functie pentru spuma de lapte. Si cine poate spune nu unei cafele tari cu multa spuma de lapte?

De curand insa producatorul Bosch a scos pe piata o gama noua: expresoare Bosch. Asemeni celor de la Krups Dolce Gusto, acestia s-au gandit sa vina catre consumatorul casnic cu un produs usor de folosit acasa si cu o cafea de calitate. Noul expresor Bosch Tassimo, vine in plus cu functia de citire a codului de bare afisat pe capsula si astfel dozeaza cantitatea de apa dar si temperatura acesteia pentru fiecare specialitate de cafea. Bosch nu s-a gandit doar la cafeaua buna ci si la designul aparatelor in bucatarii venind astfel cu un design simpatic si o gama coloristica foarte placuta: Summer Red, Coconut White, Twilight Titanium, Glamour Red, Magic Black sau Silk Silver. Expresorul s-a lansat si in Romania de curand, cu mai multe modele ale gamei; preturile difera de la 400 ron in sus, cel  mai scump expresor ajungand la peste 850 ron in functie de distribuitor. Principala imbunatatire care o aduce la acest pret este data de ecranul cu afisaj electronic.

Spre deosebire de competitorul sau Dolce Gusto, Tassimo vine cu mai multe specialitati: cafea, cappucino, ceai si ciocolata calda. In plus, acesta vine si cu capsule de lapte UHT, 8 la numar in fiecare pachet.

Related posts
CUMPARATURIPentru casa

Care sunt principalele obiecte sanitare de care ai nevoie in baie?

CUMPARATURIPentru casa

Prinde reducerile la sanitare Grohe si alege din sute de produse de renume

CASA SI FAMILIECUMPARATURIPentru casa

Dispenser sapun de cea mai buna calitate: unde il gasesti si cum il alegi

CUMPARATURIPentru casa

Intampina noul an cu un model deosebit de mobila dormitor!

Sign up for our Newsletter and
stay informed