Pentru casa

Panouri radiante

panouri radiante infrarosuDaca doriti o casa usor de intretinut, la un cost redus si conditii optime pentru sanatatea dumneavoastra, atunci cea mai buna alegere o reprezinta sistemul de incalzire al viitorului: panouri radiante. Toata lumea isi doreste sa reduca factura la incalzire, iar acum acest lucru a devenit posibil, datorita unui sistem inovator care a revolutionat eficienta in domeniul incalzirii. Acest sistem ofera caldura naturala si constanta intr-un mod confortabil si economic, imitand caldura naturala emanata de soare.

Datorita faptului ca asigura o temperatura constanta, ajuta si la prevenirea sau eliminarea igrasiei. Nu este de neglijat, deasemenea, ca aceleasi sistem nu este benefic doar din punct de vedere financiar, ci si din punctul de vedere al sanatatii dumneavoastra. Acest tip de incalzire poate ajuta la ameliorarea hipertensiunii, la imbunatatirea circualtiei sanguine si a astmului, precum si a diferitelor tipuri de alergii. Totodata are un efect anticancerigen, datorita stimularii sistemului imunitar si incetinirii efectului de imbatranire, ca si cum ai consuma produse naturiste.

Acest sistem are foarte multe beneficii cu privire la sanatatea dumneavoastra. Aceste panouri radiante infrarosu au un efect antibacterian puternic, eliminand virusii si bacteriile aproape in totalitate. Elimina totodata si mirosurile neplacute, si chiar fumul de tigara. Spre deosebire de sistemele traditionale de incalzire, acest sistem este benefic si pentru mediul inconjurator, deoarece nu produce gaze toxice, precum CO2. Sunteti si dumneavoastra, precum si familia dumneavoastra, mai bine protejati, utilizand acest sistem, deoarece nu prezinta nici un risc de incendiu, explozie sau electrocutare. Sistemul de incalzire se monteaza rapid si usor, intretinerea fiind si ea minimala. Nu exista filtre de schimbat, nu necesita verificare periodica si are o garantia de 10 ani, dar durata de viata este de obicei dubla fata de garantie. Sistemul poate fi reglat separat, pentru fiecare incapere in parte, avand montate termostate usor de utilizat. Sistemul este ideal pentru orice tip de cladire, atat locuinte private cat si incaperi comerciale, sau biserici, unde incalzirea la nivelul picioarelor este ideala.

Panourile radiante de joasa temperatura sau de temperatura inalta, conform necesitatilor si dorintelor exprimate de client, se pot monta atat aproape de sol, cat si pe plafon, in tavane casetate, pentru o incalzire generala sau zonala.

Related posts
CUMPARATURIPentru casa

Care sunt principalele obiecte sanitare de care ai nevoie in baie?

CUMPARATURIPentru casa

Prinde reducerile la sanitare Grohe si alege din sute de produse de renume

CASA SI FAMILIECUMPARATURIPentru casa

Dispenser sapun de cea mai buna calitate: unde il gasesti si cum il alegi

CUMPARATURIPentru casa

Intampina noul an cu un model deosebit de mobila dormitor!

Sign up for our Newsletter and
stay informed