Amenajari Interioare

ProClean de la AEG: putere de curatare profesionala, cu cea mai mare capacitate disponibila

Dupa o petrecere cu multi invitati sau pur si simplu dupa prepararea mai multor feluri de mancare, toata vesela murdara poate fi greu de spalat chiar si la masina de spalat vase. Masinile ProClean de la AEG nu doar spala, ci si dezinfecteaza vasele, si sunt cu 10 litri mai incapatoare decat celelalte aparate similare de pe piata. In plus, sunt foarte economice, se adapteaza la orice tip de tablete de detergent si sunt extrem de silentioase.

Tripla performanta la spalatul vaselor

Masinile de spalat vase ProClean de la AEG dispun de bratul de pulverizare ProClean, care asigura o dubla rotatie in dispersia apei, in plus fata de bratul rotativ mobil principal si de sistemul ProWater cu bratul sau pulverizator atasat de tavanul masinii. Aceasta tripla curatare da rezultate excelente chiar si in conditii de incarcare maxima, cu vase foarte murdare si pline de grasime. Mai mult decat atat, exista si functia Extra Hygiene, care ridica temperatura apei pana la 70° Celsius, fiind capabila sa distruga 99,999% din bacterii. ProClean ofera si cel mai eficient program automat, capabil sa detecteze, cu ajutorul senzorilor, cat de mare este incarcatura si care este gradul de murdarire, stabilind cantitatea potrivita de apa si temperatura optima de spalare.

Cele mai incapatoare masini de spalat vase de pe piata

Masinile de spalat vase ProClean sunt cu 10 litri mai incapatoare decat celelalte aparate similare de pe piata, pastrand insa aceleasi dimensiuni exterioare. Compartimentarea interioara este flexibila si permite incarcarea cu platouri, boluri sau tigai mari, dar si amplasarea optima a paharelor fragile si a tacamurilor.

Economice si extrem de silentioase

Proiectarea masinilor de spalat vase ProClean de la AEG a fost o mare provocare pentru specialistii Electrolux, care au dorit sa ofere performante de top cu consum minim si au reusit: aparatele create de ei se incadreaza in clasa de consum energetic A+ si au clasificarea AAA, ceea ce inseamna ca asigura cele mai inalte performante la curatare, uscare si consum. In acelasi timp, aceste masini sunt extrem de silentioase, cu un nivel de zgomot de numai 39 decibeli.

Toate cele patru variante de masini de spalat vase ProClean marca AEG sunt incorporabile si se gasesc in magazinele de specialitate la preturi recomandate intre 2.999 si 3.699 lei.

Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor, cu vanzari anuale de peste 40 milioane de produse, catre clienti din peste 150 de tari. Compania se concentreaza pe crearea de produse inovatoare, gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Gamele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat, aspiratoare, aragaze si sisteme de aer conditionat, comercializate sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Eureka si Frigidaire. In 2010, Electrolux a inregistrat vanzari de 106 miliarde coroane suedeze (aprox. 11 miliarde euro), iar numarul de angajati este de 52 000 persoane.

Related posts
Amenajari InterioareDesignIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIMobilier

Cum alegi inspirat o masa living, in doar 3 pasi simpli. Afla acum cel mai bun raspuns

Amenajari Interioare

Obtine siguranta, calitate si confort cu cele mai moderne seminee pe gaz

Amenajari InterioareCUMPARATURIIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIPentru casa

Iti utilezi baia? Cauta cele mai avantajoase pachete promotionale cu baterie dus inclusa!

Amenajari Interioare

O analiza completa asupra avatanjelor becurilor led

Sign up for our Newsletter and
stay informed