AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

Daca nu obisnuiesti sa inchiriezi masini din aeroporturi si este pentru prima data cand te afli in aceasta situatie, este recomandat sa urmezi cateva sfaturi ce te vor tine departe de eventuale riscuri.

Paleta de servicii de inchirieri auto Bucuresti este foarte diversa, motiv pentru care este normal sa iti fie greu sa ie o decizie rapida si sigura. Fie ca mergi in vacanta, fie ca te intorci din strainatate sau – pur si simplu – te deplasezi in interes de serviciu la Bucuresti si vrei sa inchiriezi un autoturism, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante, prin care poti alege inspirat o companie de inchirieri auto, fara sa risti nimic. Iata!

Studiaza ofertele de pe piata si ghideaza-ti alegerea in functie de recomandari

Nu trebuie sa cunosti personal pe cineva care a inchiriat o masina din aeroportul Baneasa sau Otopeni, pentru a primi o recomandare. Datorita tehnologiei, acum ai acces – la distanta de un click – de variate surse de informare, prin care poti face propriile cercetari. Cauta cele mai populare companii de pe piata si studiaza review-urile pe care le-au obtinut de-a lungul timpului. Da un search pe Google sau pe Facebook si afla ce s-a comunicat in timp despre respectivul brand. Poti gasi inclusiv referinte in presa, articole etc.

Verifica pretul total pe care trebuie sa il achiti, inclusiv cu taxe de predare si livrare

Costurile pentru inchiriere pot sa varieze, in functie de mai multi factori. Unele companii percep taxe mai mici sau mai mari pentru livrarea si predarea autoturismelor, altele ofera discount la platile online si exista chiar si situatii in care firmele au 0 costuri ascunse. Asigura-te ca ai acces, in mod transparent, la toate informatiile legate de plata si ca nu te vei afla in situatia de a plati pentru lucruri de care nu aveai initial cunostinta. Retine ca anumite firme pot percepe taxe de anulare, in timp ce unele nu o solicita deloc.

 Economiseste timp: rezerva si plateste online in siguranta, fara niciun fel de efort

Iti recomandam sa colaborezi cu o firma ce iti permite si sa rezervi si sa platesti online in siguranta. Unele ofera chiar si reduceri atractive la platile pe Internet, incurajandu-te sa optezi pentru aceasta forma de tranzactie. In plus, primesti automat pe e-mail sau in aplicatie o confirmare a rezervarii, impreuna cu toate instructiunile pentru preluarea autoturismului din aeroport. Totul este rapid, flexibil si foarte usor de pus in practica. Nu trebuie sa te complici cu deplasarea la anumite sedii fizice, ci ai autoturismul la indemana.

Alege Caroutis.com pentru închiriere auto si nu vei regreta niciun moment

Cautarea a luat sfarsit! Alege Caroutis pentru închiriere auto si vei putea beneficia de toate avantajele pe care ti le poate oferi o astfel de companie. Ai reduceri atractive, o flota vasta de autoturisme din care sa alegi (inclusiv automobile electrice), puncte bonus, asistenta rutiera telefonica, kilometri nelimitati si flexibilitate.

La Caroutis.com faci rezervarea masinii online si primesti toate instructiunile de care ai nevoie pentru a intra in posesia autoturismului. Mai mult, la fiecare tranzactie online te bucuri de super reduceri. Caroutis.com este cea mai recomandata firma de inchiriere auto din Bucuresti, Sibiu, Cluj, Timisoara etc.

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *