Locuri Exotice

Vacante Exotice

Si pentru ca tot vine sezonul estival m-am gandit ca in acest articol sa abordez o tema care este pe placul tuturor: vacante exotice. Prima oprire: Costa Rica. Aceasta destinatie mai este cunoscuta si sub denumirea de “paradisul pe pamant”, deoarece dispune de o ambianta culturala si naturala distinsa. Aici este locul unde puteti patrunde in jungle, dar si pe plajesalbatice. Tin sa fac precizarea ca aproximativ un sfert din teritoriul acestei tari este compus din rezervatii natural, avand o flora si o fauna fascinanta. Este locul in care natura devine mai prietenoasa, iar frumusetea sa devinde pregnanta pentru ochiul turistului.

O alta destinatie este Maldive. Aici clima este una tropical, iar temeperaturile nu scad sub 25 de grade Celsius. Arhipelagul Maldivelor este unul dintre cele mai exotice locuri de pe Terra fiind alcatuit din mii de insule si de o multime de lagune uriase. Marea de un albastru pur si plajele intinse creeaza o atmosfera de vacanta, relaxanta, unde poti petrece un sejur estival de nota zece.

Republica Dominicana este o alta destinatie exotica unde putem gasi hoteluri luxoase, de o calitate suprema , iar majoritatea serviciilor sunt all inclusive. Tot in acest loc suntem serviti mereu cu fructe exotice proaspete. Republica Dominicana este o tara a verii nemarginite, iar peisajele sunt de o frumusete aparte care iti taie raspiratia. Este o locatie potrivita pentru tinerii indragostiti care isi doresc intimidate si atmosfera feerica la malul marii.

Speram ca va place articolul nostru si va este de ajutor daca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti vara anului 2012!

Sign up for our Newsletter and
stay informed