Tratamente Naturiste

Virozele si combaterea lor cu produse naturiste

Toamna, iarna si primavara sunt sezoanele in care frecventa virozelor este in crestere, deoarece vremea in continua schimbare permite virusilor sa atace un organism vulnerabilizat de  variatiile bruste de temperatura. In plus fata de acesti factori climatici favorizanti, viata moderna cu toate tarele ei:  alimentatie necorespunzatoare, fumatul, alcoolul in exces, medicamentele si poluarea la care se adauga lipsa odihnei, munca in regim de stress, produc o slabire a sistemului imunitar al organismului.

Gripa este o boala infecto-contagioasa cauzata de virusuri gripale naturale, iar mai nou de virusuri artificiale create in laboratoare specializate si introduse in zona tinta. Aceasta boala debuteaza brusc cu frisoane si febra mare 39-40 grade, stranut, tuse uscata iritativa sau productiva, dureri de cap, dureri musculare, astenie marcata; de asemenea este insotita de cele mai multe ori de durerile globilor oculari, sensibilitate la lumina, conjuctivite injectate. Gradul de raspandire depinde de structura imunologica a populatiei, sau altfel spus de structura genomului uman specific unui grup etnic stabilit de mult timp intr-o zona geografica. De altfel productia artificiala de virusi gripali se bazeaza pe harta genomului uman, astfel incat virusul loveste numai grupul tinta cu rezultate semnificative, transportul lui de catre miscarea generala a atmosferei il duce si in alte zone geografice, numai ca pe un alt genotip el este aproape inactiv – dar despre acest subiect si despre multe altele la fel de firbinti, recomand lucrarea “Schimbarea de Paradigma” ce poate fi rasfoita pe blogul: http://romanialuptafinala.blogspot.com/. Asadar modul de contaminare cu virusii gripali este atat direct de la om la om, dar si prin inhalarea unui aer contaminat. Specialistii sunt foarte rezervati in privinta eficientei vaccinurilor antigripale, deoarece protectia nu este de 100% din cauza faptului ca virusul contactat si vaccinul nu au aceeasi tulpina, iar interferenta lor in organism creeaza o tulpina mutanta mult mai greu de tratat si cu complicatii mai severe. De aceea primul lucru recomandat este stimularea sistemului imunitar pe cai naturale cu citrice, legume prospete, suplimente alimentare bogate in vitamine si minerale asociate cu o igiena riguroasa. Astfel viroza se contacteaza mai greu, iar atunci cand patrunde in organism este mai usor de invins de catre acesta. La aparitia primelor simptome, respectiv la cresterea brusca a temperaturii, nu trebuie sa luam antibiotice, deoarece febra este un semn de aparare al organismului, iar primele medicamente indicate sunt antitermicele si antiinflamatoarele, mai ales ca virozele nu raspund la antibiotice. La copii, deoarece nu stiu sa sufle nasul sau sa expectoreze, iar secretiile nu se dreneaza,  persistenta lor genereaza infectii si ulterior complicatii, antibioticele sunt necesare, dar numai la indicatia medicului curant.

Asadar un organism cu o imunitate crescuta raspunde altfel atacurilor sezoniere. De asemenea o viata cu multa miscare in aer liber, cu activitate fizica in aer liber, stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, devenind o sursa interna de energie si un mijloc de eliminare a toxinelor; o alimentatie sanatoasa cu alimente naturale, bogata in fructe si salate, o viata cumpatata fara excese bahice si fara tutun, toate acestea cresc imunitatea organismului.

Tratamentul cu produse naturiste BIO/ECO este cel mai indicat deoarece diminueaza simptomatologia zgomotoasa si dureroasa a gripei,  iar aceste produse nu au efectele secundare produse de medicamentele clasice ce contin substante chimice de sinteza.

Life Care ne ofera o gama de astfel de produse recomandate in tratarea gripei, iata doar cateva dintre acestea:

. Fiole HOYER cu laptisor de matca pentru echilibrul organismului;

. Sirop de miere BIO HOYER cu fenicul si cimbru pentru tuse;

. Tablete BIO HOYER cu propolis si salvie pentru raceala.

                          BUN VENIT IN LUMEA MINUNATA BIO

Related posts
Tratamente Naturiste

Salata cu mix de seminte si paste integrale cu broccoli

Tratamente Naturiste

Obiceiuri simple pentru mentinerea sanatatii

Tratamente Naturiste

Metode pentru tratarea acneei

Tratamente Naturiste

Topul beneficiilor aduse de consumul de miere

Sign up for our Newsletter and
stay informed