Comert Electronic

2 tablete cu adevarat accesibile

Piata tabletelor este intr-o continua ascensiune iar numarul produselor vandute in ultimul an ne duce cu gandul chiar la o disparitie a segmentului dedicat desktop-urilor. Nu ne vom lega absolut deloc de desktop-uri sau laptopuri ci vom incerca sa va oferim doua tablete la preturi cu adevarat accesibile. Stim ca va doriti o tableta, stim ca intotdeauna cautati sa fiti intreprinzatori si va axati doar pe produsele care ofera un raport calitate/pret adecvat iar noi nu am facut nimic altceva decat sa facem un scurt research in magazinele de specialitate si sa extragem acele tablete care s-ar incadra in cerintele voastre.

1. Serioux FasTAB S716

Serioux este un producator mai putin cunoscut de utilizatori insa am observat o crestere mai mult decat vizibila a cifrei de afaceri in ultimii doi ani, drept dovada ca am ales unul dintre produsele sale accesibile. Tableta Serioux FasTAB S716 nu este tocmai un high-end insa se bucura de o configuratie destul de stabila. Dispune de un procesor Cortex A8 tactat la 1.2 GHz, memoria RAM este de 512 MB, display-ul de 7 inci permite o utilizare in regim multi-touch 5 puncte in timp ce spatiul de stocare este de 4 GB. Cu un sistem de operare Android si cu o baterie care va permite o autonomie destul de ridicata, Serioux FasTAB S716 se regaseste pe rafturile din magazine la un pret de doar 279 de lei.

2. E-Boda Essential 300

Producatorul roman este pe o panta ascendenta iar acest lucru ne bucura foarte mult, piata IT din Romania fiind tot mai bine cotata la nivel international. E-Boda a lansat mai multe modele in acest an insa atentia noastra s-a indreptat catre Essential 300, o tableta ieftina care a fost configurata destul de selectiv. Procesorul ales este un Cortex A9 de 1 GHz, memoria RAM este de 512 MB, display-ul este un LCD LED de 7 inci cu o rezolutie maxima de 800 x 400px in timp ce spatiul de stocare este de 4 GB, utilizatorii avand posibilitatea sa-l mareasca in baza unui card microSD. Desi a fost lansata de ceva timp, E-Boda Essential 300 se bucura de un sistem de operare Android 4.1, utilizatorii putand sa il upgradeze chiar si la o versiune mai recenta. Pretul de 299 de lei pare a fi unul mai mult decat accesibil pentru performantele acestui produs.

Va doriti o tableta la preturi chiar mai mici decat cele enuntate anterior? Accesati oferta disponibila pe site-urile de anunturi online, veti regasi produse de mare calitate la preturi mult mai mici decat in magazinele de specialitate.

Related posts
Comert Electronic

Discipline cu bicicleta

Comert Electronic

Incaltarile ideale, o pereche de adidasi New Balance de barbati

Comert Electronic

De unde cumparam laptopuri ieftine?

Comert Electronic

Moda de primavara, balerinii din piele naturala pentru doamne

Sign up for our Newsletter and
stay informed