Jocuri

Pasiune pentru jocuri cu Barbie

Buna ziua tuturor cititorilor si bine ati venit pe aceasta pagina in care eu doresc sa va povestesc intamplari din viata mea de zi cu zi. Ma numesc Mirela si sunt din Onesti, am 11 ani si sunt in clasa a IV-a. Dupa ce vin de la scoala, prima data imi rezolv temele pentru a doua zi la scoala, invat cate ceva si daca ma mai simt in stare mai si citesc cate putin.

In schimb cand toate acestea le termin de facut, ador sa ma joc pe calculator si imediat dau iama la pc. Imi plac jocurile in care este prezentata Barbie, pentru ca sunt pline de viata si foarte amuzante. Asa ca i-au tastatura in brate si caut jocuri cu Barbie pentru a intra in lumea mea, o lume fericita si plina de bucurii. Cel mai mult din aceste joculete imi plac acelea de imbracat, in care noi trebuie sa ii alegem lui Barbie cea mai potrivita tinuta pentru iesirile acesteia in oras sau la diferite evenimente din viata tinerei blonde.

Gasesc cu usurinta jocuri Barbie de imbracat pentru ca sunt o multime de site-uri care le ofera in mod gratuit. Ce ma uimeste este faptul ca acestea nu trebuiesc instalate pe calculator, ele pot fi jucate doar online, adica direct pe acel site. Este mai simplu si mai comod pentru mine, fie vorba intre noi, nu le am chiar asa de bine cu calculatoarele. Cat am timp si vreau sa ma amuz demarez aceste joculete de imbracat, iar restul vine de la sine.

Sunt bucuroasa ca v-am putut povesti cate putin di viata mea cotidiana si despre pasiunea mea pentru jocurile cu Barbie online si sper ca va placut si voua ceea ce am relatat. Cu speranta ca imi veti lasa cate un mesaj de incurajare sau nu, inchei aici si va urez distractie placuta in aceste jocuri cu Barbie.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed