Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Cu o istorie indelungata si interesanta, aceste jucarii lego isi pastreaza farmecul cucerit cu multi ani in urma.
Pe langa faptul ca un joc lego aduce o multime de beneficii celor mici, aceste jocuri vor asigura momente interesante, in care cei mici vor uita de plictiseala .

Sute de modele de jucarii lego

Exista sute de tipuri de jucarii lego, potrivite pentru fiecare in parte, iar daca vei trece pragul unui magazin lego iti va fi foarte greu sa alegi dintre atat de multe modele, daca nu tii cont de anumite caracteristici.
Un joc cu lego il poate invata pe copilul tau sa aiba mai multa rabdare, sa persevereze, sa cunoasca lumea inconjuratoare, sa gaseasca mai repede solutii la diverse probleme si il va ajuta sa-si dezvolte imaginatia si creativitatea. Pe cei mai micuti iubitori de jucarii lego, un astfel de joc ii va ajuta sa distinga culorile, formele si marimile.
Cu ajutorul unui joc lego se pot construi machete care mai de care mai inovatoare, mai ales ca piesele unui joc de lego construit acum 30 de ani se potrivesc perfect cu cele ale unui joc nou, aparut in acest an.

Alege un joc lego potrivit pentru copilul tau

Varsta este unul din cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un joc lego. Seturile de jocuri Lego Duplo, pe care le gasiti in orice magazin Lego, sunt perfecte pentru micutii cu varste cuprinse intre 1 si 5 ani, pentru ca au piese de 8 ori mai mari decat cele obisnuite.
Nici preferintele copilului nu trebuie uitate, daca stii ca este fanul anumitor desene animate, un joc Lego Heroes, Lego Star Wars sau Lego Disney Princess sunt perfecte.
O multime de modele de jocuri lego vei gasi si in gama disponibila pe Dol.ro. De aici poti comanda de oriunde si la orice ora, un joc lego perfect pentru micutul tau!

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Jocuri

Copiii si atractia lor pentru jocurile cu impuscaturi

Sign up for our Newsletter and
stay informed