Electronice

Accesorii necesare pentru case de marcat

In cazul in care in cadrul activitatii desfasurate de compania dvs. utilizati o casa de marcat in vederea emiterii de bonuri fiscale, e posibil sa aveti nevoie si de accesorii pentru aceasta. Pe langa consumabile, adica rolele de hartie termica, exista pe piata si o serie de accesorii care va pot fi de folos, in special pentru tipurile de case de marcat portabile.

Este necesar in primul rand sa cautati produse care sa fie compatibile cu marca si modelul de aparat fiscal pe care il detineti.

Husa pentru protectie

Acest tip de accesoriu se dovedeste util in cazul echipamentelor portabile, utilizate in general de agentii vanzari de teren. Husele pot proteja aparatul de praf si zgarieturi ce pot surveni in timpul utilizarii, prelungind astfel durata de viata a echipamentului.

Adaptor pentru masina

Bateria este unul dintre criteriile de baza atunci cand un comerciant alege sa achizitioneze un anumit tip de aparat electronic de marcat fiscal. Ca sa in cazul smartphone-urilor sau tabletelor, unde utilizatorii aleg prelungirea duratei de viata prin utilizarea unei baterii externe, in cazul unei case de marcat puteti opta pentru un adaptor pentru masina. Astfel agentii pot incarca aparatul intre deplasari si isi pot continua activitatea pe teren fara a fi nevoiti sa se intoarca la sediu. In general o baterie incarcata complet este suficienta pentru emiterea a 600 de bonuri fiscale in cazul modelelor de aparate mentionate anterior. Verificati cu producatorul sau reprezentantul local in cazul altor marci, pentru a fi siguri ca luati decizia cea mai buna.

Sfaturi pentru utilizatorii de case de marcat

Dat fiind faptul ca in Romania exista numeroase schimbari in domeniul legislatiei fiscal, va sfatuim sa consultati in permanenta Codul Fiscal pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

Achizitionati accesorii si role de hartie doar de la distribuitorii autorizati, pentru a fi in conformitate cu legislatia in vigoare.

Related posts
ElectroniceTehnologie

Camere de supraveghere – cum le alegem pe cele potrivite?

Electronice

Laptop pentru internet, muzica si filme

Electronice

Serviciile de reparatii televizoare intr-un centru specializat!

Electronice

Activitati ce se efectueaza intr-un centru de reparatii laptopuri

Sign up for our Newsletter and
stay informed