ElectroniceTehnologie

Camere de supraveghere – cum le alegem pe cele potrivite?

Cele mai moderne camere de supraveghere sunt parte din sisteme complexe,  care cu timpul au evoluat, reusind in prezent sa aiba un rol tot mai decisiv in asigurarea securitiatii locuintelor, firmelor si in special a spatiilor care nu sunt locuite frecvent.

Camerele de supraveghere reprezinta un mod bun prin care stim ca cei dragi sunt in siguranta, iar in cazul unor evenimente neplacute ele ne ofera posibilitatea de a descoperi ceea ce s-a intamplat.

De ce folosim camere de supraveghere?

Tot mai multi dintre noi am reusit sa constientizam faptul ca avem nevoie de siguranta, pentru a putea sa ne traim viata fara griji suplimentare, iar aceste camere de supraveghere sunt o solutie buna si la indemana oricui.

Probabil in trecut ne gandeam ca doar cei care au bani isi permit un astfel de sistem cu camere de supraveghere, insa in zilele noastre exista pe piata numeroase camere de supraveghere a preturi rezonabile, astfel incat oricine si le poate permite pentru supravegherea locuintei.

Un sistem de camere de supaveghere este foarte usor de implementat si de folosit. Pentru a putea vedea imaginile de pe camerele de supraveghere este nevoie doar de conexiune la internet, ceea ce este accesibil pentru oricine si de un monitor prin care se vor vedea imaginile.

Pentru instalarea unui sistem de camere de supraveghere este nevoie de o echipa specializata care sa stie ceea ce trebuie sa faca si sa lucreze in conformitate cu regulile in vigoare, astfel incat montarea camerelor sa permita acestora funcionarea la capacitatea lor maxima.

Ce tehnologii sunt disponibile?

Camerele de supraveghere folosesc diferite tehnologii: aceste tehnologii au evoluat cu timpul datorita noilor inovatii, astfel incat in prezent pe piata exista camere de supraveghere cu:

– tehnologie analogica: aceasta este impartita in trei categorii, si anume HD CVI, HD TVI si AHD, reprezentand tehnologii cu rezolutii inalte.

– tehnologie IP: aceasta tehnologie este considerata de catre specialisti ca fiind  una dintre cele mai bune, datorita faptului ca au capacitatea de a se conecta foarte usor la o retea de internet, fapt care ce faciliteaza posibilitatea montarii unui numar cat mai mare de camere de supraveghere.

Pentru a dispune de un sistem complet de camere de supraveghere, inainte de a fi montat mai este nevoie si de cateva accesorii specifice. Camerele pot sa aiba o tehnologie de tip HD sau cea de tip IP. Pentru legarea acestora este nevoie de cabluri pentru a se putea conecta intre ele dar si la o retea care sa permita trasmiterea imaginilor, cablurile pentru alimentare sunt si ele importante, un hard disk care sa stocheze toate imaginile, iar pentru a putea vizualiza imaginile este nevoie de un monitor.

De unde ai putea sa comanzi camere de supraveghere de calitate ?

E-camere.ro este un magazin care isi desfasoara activitate in mediul online si este specializat in comercializarea sistemelor de camere de supraveghere, dar si proiectarea, instalarea si intretinerea acestora.

Pentru o eficienta cat mai buna acest magazin ofera posibilitatea achizitiei unui kit care poate cuprinde aproximativ toate cele necesare pentru implementarea cu succes a unui astfel de sistem, dar si accesorii si componente care se pot comanda separat.

Magazinul dispune de consultanti specializati in domeniu care stau la dispozitia oricarui client pentru a rezolva orice fel de probleme sau pentru a informa clientul atunci cand are nevoie.

Toate podusele de care dispune acest magazin sunt de cea mai inalta calitate.

De asemnea, pentru alte informatii suplimentare puteti contacta magazinul la adresa vanzari@e-camere.ro sau la numarul 0767390475, pentru informatii legate de vanzari sau la adresa de email suport@e-camere.ro sau la numarul 0765487387, pentru informatii tehnice.

Related posts
Tehnologie

Cartuse imprimanta – avantajele tehnologiei care sta la baza documentelor tale

Electronice

Laptop pentru internet, muzica si filme

Tehnologie

Ce se intampla cu informatiile noastre

Tehnologie

ADT lanseaza un echipament de imbunatatire a siguantei locuintei

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *