Electronice

Laptop pentru internet, muzica si filme

ASUS A540SA-XX575 este un laptop ieftin care, optimizat corespunzator, va rula multumitor de bine.

Daca esti in cautarea unui laptop ieftin dar cu care sa iti faci si treaba, Asus A540SA-XX575 ar putea reprezenta alegerea potrivita.

Configuratia nu este foarte „extravaganta”, insa pentru rularea unui film la calitate FULL HD sau redactarea documentelor, navigarea pe internet si de ce nu, chiar blogging, este mai mult decat perfect. 

Pentru o experienta cat mai placuta pe internet, laptoul este dotat cu camera web cu microfon integrat, in timp ce ecranul LED de 15 inch iti va incanta privirea inca din primele momente, deoarece ofera imagini clare si pline de culori.

 

Multi utilizatori se feresc de aceste laptopuri ieftine, ei zic ca nu sunt bune de nimic, insa asa cum am mentionat in primul paragraf, un laptop optimizat corespunzator va rula fluent si destul de rapid, chiar daca nu este unul foarte scump.

 

Revenind acum la laptopul nostru Asus A540SA-XX575, pot spune ca are un raport pret/performante exceptional.

 

Pentru nici 1000 Lei vei primi un laptop slim, cu design elegant si din materiale foarte bune, care este echipat cu procesor Intel ce suporta tehnologia Turbo Boost si care are o frecventa de lucru de 2.5 Ghz, 4 GB memorie RAM de tip DDR3 ce lucreaza la frecventa de 1600 Mhz, placa video integrata HD Graphics 400, HDD spatios de 500 GB si nu in ultimul rand un display LED de 15.6 inch.

 

Pe langa configuratia acceptabila, Asus a pregatit acest model si cu: cititor de carduri, unitate DVD-rw, Bluetooth, Wi-Fi, sunet stereo,porturi USB 2.0 & 3.0.

 

Bateria Li-ion are 3 celule si iti ofera suficient timp departe de priza. 

Consider ca Asus A540SA-XX575 are un pret corect in comparatie cu performantele pe care le livreaza. In plus, design-ul elegant il face destul de atragator. Un alt bonus al acestuia este greutatea mica si dimensiunile reduse, ceea ce inseamna ca este si foarte portabil.

Related posts
ElectroniceTehnologie

Camere de supraveghere – cum le alegem pe cele potrivite?

Electronice

Accesorii necesare pentru case de marcat

Electronice

Serviciile de reparatii televizoare intr-un centru specializat!

Electronice

Activitati ce se efectueaza intr-un centru de reparatii laptopuri

Sign up for our Newsletter and
stay informed