Cosmetice

Metoda de albire a dintilor acasa

Metoda de albire a dintilor acasa

Un vechi proverb suna cam asa “ Nu trebuie sa acorzi incredere unui om care nu zambeste niciodata”. Si este foarte adevarat, deoarece un om care nu zambeste niciodata mereu ascunde ceva sau este foarte dificil. Insa contrar cu acesta, un om mereu cu zambetul pe buze emana bunatate si nu pierde nicio clipa sa se bucure de viata. Zambetul, atunci cand nu este fortat reprezinta chiar o forma de adresare, poate fi chiar cartea de vizita a unui om si modul in care il poti citi pe acesta.

Insa mai exista si oameni care nu zambesc din cauza rusinii, deoarece sunt complexati de dantura lor sau poate unii dintre acestia au dintii galbeni, fapt care ii face sa se abtina in a zambi. Iar acest lucru nu este deloc bine, pentru ca poate avea chiar urmari psihice, uneori ajungandu-se chiar la depresii grave. Prin urmare trebuie facut ceva in legatura cu asta, iar in cazul dintilor galbeni se intelege de la sine ca singura solutie este albirea lor. Pentru albirea dintilor exista fel si fel de solutii si metode, care mai de care mai benefice, insa problema principala este ca unele dintre acestea necesita multi bani si nu toti isi permit sa apeleze la ele. In special, cele mai scumpe metode de albirea dintilor sunt cele realizate in cabinetele medicilor dentist. Si nu numai ca sunt cele mai scumpe, insa dupa cum stim, majoritatea oamenilor au o fobie fata de dentisti, din cauza reputatiei proaste pe care acestia si-au creat-o de-a lungul timpului. Asa ca majoritatea dintre acestia aleg sa foloseasca alte metode atunci cand doresc sa isi faca o albire a dintilor.

Una dintre cele mai folosite metode de albire a dintilor, de catre cei cu frica fata de dentist, este reprezentata de folosirea creioanelor speciale de albire a dintilor. Pentru cei care nu stiu, aceste creioane de albire a dintilor sunt dotate cu un gel special, creat pe baza de solutii folosite chiar si in cabinetele stomatologice, care are rolul de a albi dintii cu cateva nuante. Partea buna in folosirea unui creion de albire a dintilor este ca acesta poate fi utilizat absolut oriunde si usor de purtat, datorita dimensiunilor sale mici.

Privind folosirea unui creion de albire a dintilor, parerile sunt impartite. Unii spun ca acesta este foarte benefic atunci cand este folosit pentru albirea dintilor si ca el chiar poate duce la albirea dintilor cu alte nuante, iar altii spun ca acesta nu are niciun efect aspura dintilor ingalbeniti. Insa specialistii sunt de parerea ca atunci cand un creion de albire este folosit pe dinti naturali, dar ingalbeniti, atunci acesta poate avea rezultate destul de bune. Recomandarea acestora este sa nu fie folosit pe dintii artificiali si in niciun caz de catre femeile gravid sau de catre copii.

 

Related posts
Cosmetice

Mituri despre sapunul antibacterian

Cosmetice

Dupa ce trebuie sa ne uitam atunci cand alegem un salon cosmetic pentru manichiura si pedichiura pe care ni le dorim.

Cosmetice

Tipuri de produse profesionale pentru păr

Cosmetice

Trucuri pentru folosirea parfumului

Sign up for our Newsletter and
stay informed