Cosmetice

Dupa ce trebuie sa ne uitam atunci cand alegem un salon cosmetic pentru manichiura si pedichiura pe care ni le dorim.

Intr-un context social in care se pune pret pe frumusete si trenduri, dar si cand accesul la cele doua este permisa unei parti semnificative din populatie, directia principala in care se indreapta saloanele cosmetice este una a adaptabilitatii si diversitatii. La momentul actual o mare parte din saloane au si o specializare de cosmetica, loc in care clientii ar putea beneficia de tratamente de curatare, matifiere, regenerare si hidratare, acestea fiind in trecut puse la dispozitie doar de saloanele dermatologice.

Mai mult, un salon modern pune accent pe unele dintre cele mai noi modalitati de tratament si utilizeaza produse de inalta calitate, supuse rigorilor studiilor clinice supravegheate. Expertii in cosmetica ar putea sa va sugereze tratamentul potrivit in functie de particularitatile tenului dumnevoastra, putand disocia dintre afectiuni mai grave (ten iritabil, aspect tern, puncte de grasime sau alte impuritati) si nevoia simpla de hidratare prin intermediul mastilor cosmetice.

Este important de tinut minte ca trebuie sa nu cadeti in plasa marketing-ului care mediatizeaza o singura solutie la toate problemele, sau a reclamelor mincinoase care promit rezultate iesite din comun. Exista si exceptii de la regula, produsele naturiste fiind recomandate oricarui tip de ten, fiind eficiente in combinatie cu oricare alt tip de tratament. Pe langa tratamentele faciale, un salon de cosmetica mai ofera si servicii de manichiura si pedichiura. Ofertele includ manichiuri simple, cu gel sau cu oja semipermanenta.

Pentru cei care cauta un salon de cosmetica in Cluj, Casa Orena este recomandarea noastra, atat pentru angajatilor, cat si pentru sistemul de reprogramare inovativ. Alte servicii pe care le puteti gasi intr-un complex de infrumusetare sunt epilarea , coafatul si machierea, chiar daca este vorba de o ocazie speciala precum o petrecere de absolvire, sau un machiaj discret de zi care sa va ofere plusul de incredere.

In situatia in care vreti sa oferiti un cadou special unei persoane dragi, saloanele de manichiura si pedichiura ofera si carduri cadou pe care clientii le pot folosi oricand si pentru orice fel de servicii ale salonului. Sfatul angajatilor nostri este sa aveti in viata voastra si un program de exercitii fizice, studiile clinice dovedind rezultate mai bune a tratamentelor pentru oamenii care au un stil de viata dinamic.

Antrenamente precum aerobic, fitball, zumba sau step pot diferentia intre un tratament reusit si unul nereusit. Nu uitati sa contactati un cosmetician pentru a va atinge potentialul maxim.

Related posts
Cosmetice

Mituri despre sapunul antibacterian

Cosmetice

Metoda de albire a dintilor acasa

Cosmetice

Tipuri de produse profesionale pentru păr

Cosmetice

Trucuri pentru folosirea parfumului

Sign up for our Newsletter and
stay informed