Umor

Tot ce trebuie sa stii despre statusurile pentru messenger

Unul dintre avantajele messenger-ului este posibilitatea de a adauga un status. Statusurile pentru messenger se folosesc pentru a impartasi o informatie fie ea pozitiva, fie negativa. Prin intermediul acestor statusuri se poate comunica starea de spirit din acel moment, activitatile intreprinse in ziua respectiva, melodiile ascultate, disponibilitatea intrarii intr-o conversatie, locuri recent vizitate si multe alte informatii utile, sau mai pe scurt este locul unde utilizatorul lasa un mesaj pentru ceilalti utilizatori aflati in lista sa.

Lungimea maxima permisa a statusului este de 225 de caractere. In mod normal statusul pentru messenger este de culoare neagra, dar devine albastru atunci cand se introduce un link.

Status se mai numeste si starea utilizatorului care este logat pe messenger, astfel statusul poate fi online, offline sau invizibil.

Inca un avantaj al statusurilor pentru messenger este acela ca iti permite sa atasezi link-uri, cu posibilitatea accesarii lor doar printr-un simplu click. Cu ajutorul statusurilor pentru messenger utilizatorii fac schimb de informatii. Statusurile se impart in mai multe categorii si in functie de nevoia utilizatorilor putem enumera: statusuri de dragoste (vezi cateva exemple aici), statusuri care arata disponibilitatea, statusuri triste, statusuri amuzante, statusuri ego si lista ar putea foarte usor sa continue.

Schimbarea statusului pentru messenger se realizeaza foarte usor fiind suficient un click pe caseta cu status custom si tastarea celui nou. Vechiul status nu se pierde, el ramane in arhiva.

Cum se realizeaza adaugarea si stergerea statusului pentru messenger?

Adaugarea sau stergerea statusului se realizeaza foarte usor fiind suficiente doar cateva click-uri.

Pentru a adauga un status, initial este necesar sa fi logat in cont.

In toolbar-ul de sus exista 3 comenzi care trebuie selectate si anume Messenger, My Availability, My Status Message.

Pasul urmator este tastarea in caseta corespunzatoare statusului a textului dorit, iar in final pentru activarea si afisarea continutului introdus este suficienta apasarea tastei Enter. Daca aveti cateva statusuri interesante le puteti adauga si aici si astfel vor avea acces mai multe persoane le acestea in mod gratuit.

Stergerea statusului pentru messenger se efectueaza la fel de usor ca si adaugarea acestuia.

Pentru stergerea statusului curent este suficienta apasarea sagetii casetei si selectarea din lista de comenzi actiunea ‘’Clear my status message’’. Statusul anterior nu se sterge, el se pastreaza in arhiva.

Stergerea manuala din arhiva a statusurilor nu este posibila, atunci cand se ajunge la numarul maxim de 10, odata cu introducerea celui de-al 11-lea status acestea incep sa se stearga automat unul cate unul in functie de cat de des le inlocuim.

Aceste informatii sunt valabile pentru soft-urile de chat de la Yahoo! si Skype si nu numai. Pentru reteaua de socializare Facebook lucrurile nu difera mult dar exista totusi ceva diferente.

Related posts
Umor

Cultura română presărată de bancuri noi

Umor

Umorul romanesc social

Umor

Stand Up Comedy Sambata Bucuresti

Umor

Stand Up Comedy Duminica Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed