Nunta si botez

Organizatori de nunti – Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari

Se poate intampla sa iei in considerare varianta utilizarii serviciilor unui planificator de nunti, insa poate esti putin nedumerita in legatura cu aspectele implicate. Daca acesta este cazul, unele din urmatoarele intrebari frecvente se pot dovedi folositoare.

Ce poate face un planificator de nunti pentru mine?

Ei bine, aproximativ tot ce iti doresti – in afara probabil de prezenta fizica pentru mire sau mireasa in ziua cea mare, sau conducerea serviciului religios! Unele cupluri isi doresc sa nu lase nimic la voia intamplarii pentru nunta lor, astfel incat transmit responsabilitatea pentru realizarea tuturor aranjamentelor care organizatorul lor de nunti. Acest lucru ar putea include proiectarea „aspectului si sentimentului” general al zilei, si chiar identificarea unor locatii.

Alte cupluri prefera sa ceara planificatorului de nunti sa aiba grija doar de unul sau doua aspecte specifice desemnate; poate aranjamentele florale sau muzica ar putea fi doua dintre aceste exemple.
Desigur, planificatorul de nunti nu va pleca fara sa iti spuna nimic despre ce se intampla, si nu va face anunturi surpriza despre cum vor arata florile tale etc. In fiecare pas al procesului, vei primi informatii si ti se va cere sa iei decizii cheie legate de aspectele importante pentru ziua cea mare. Organizatorul nuntii va gestiona toate problemele de ordin administrativ, si va genera idei si posibilitati de abordare a diferitelor probleme.

Oricine poate deveni planificator de nunti?

Da, insa este important sa te asiguri ca utilizezi serviciile unei persoane cu pregatire adecvata in disciplinele cerute. Pentru propria siguranta, este indicat sa te asiguri firma aleasa este inregistrata formal si legal, si ca angajatii ei detin o diploma de specialitate sau un echivalent.

Ma va ajuta un organizator de de nunti sa economisesc bani?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul dificil, deoarece cuprinde atat costurile directe, precum florile sau limuzina, cat si costurile indirecte precum timpul pierdut gestionand activitati de administrare si organizare relativ triviale. In ceea ce priveste cea de-a doua categorie, nu exista nicio indoiala reala ca utilizarea serviciilor unui planificator de nunti este mult mai eficienta din punct de vedere al costurilor decat sa faci lucrurile pe cont propriu. In cele din urma caz, cuantificarea este mai dificila, insa unii planificatori de nunti ar putea avea contacte si legaturi speciale cu diferiti furnizori, acest lucru putand avea ca rezultat preturi mai bune decat ai putea primi daca ai fi apelat direct la respectivul furnizor.

Cine detine controlul aranjamentelor pentru nunta daca utilizez serviciile unui planificator?

Inca o data, exista doua aspecte pentru aceasta chestiune. Ii vei cere planificatorului tau de nunti sa utilizeze aptitudinile sale creative si organizatorice pentru a realiza ziua ta perfecta sau componente perfecte ale zilei. Unul din lucrurile pentru care il vei plati este sa se asigure ca se ocupa de amanuntele evenimentului, permitandu-ti astfel sa te concentrezi asupra lucrurilor importante – pregatirea pentru ziua cea mare. Totusi, acest lucru nu inseamna ca vei ceda controlul asupra evenimentului. Planificatorul de nunti iti va furniza recomandari si sfaturi, insa nu va lua decizii in locul tau, si nici nu iti va provoca alte surprize neplacute. Rolul si responsabilitatile iti vor fi explicate pe parcursul primei intalniri.

Daca ti-a placut acest articol, te asteptam sa ne vizitezi pe website pentru mai multe articole si informatii de folos!

Related posts
Nunta si botez

Cum iti alegi fotograful pentru nunta ta?

Nunta si botez

Cum iti alegi culorile pentru design-ul nuntii tale

Nunta si botez

Inelul de logodna este pentru totdeauna

Nunta si botez

Alege-ti un costum de mire perfect !

Sign up for our Newsletter and
stay informed