Nunta si botez

Cum iti alegi culorile pentru design-ul nuntii tale

buchet-mireasaCand incepi sa stabilesti detaliile pentru nunta ta, trebuie sa te gandesti la culori: nuantele care iti plac si cele pe care le urasti. Inainte de a incepe orice plan pentru design, creaza o paleta de culori. De indata ce stii unde o sa aiba loc nunta si cand, orice furnizor de nunta va dori sa stie cateva detalii, precum culorile si aspectul general al nuntii.

Nuntile sunt rareori monocromatice – Pana si albul are sute de nuante. Albul poate fi combinat cu verde lime sau accentuat cu piersica, creand o paleta frumoasa si subtila. Este normal sa nu stii de unde sa incepi cu paleta de culori. Intai, trebuie sa gasesti ceva care sa te inspire pe parcursul procesului. Poate este o locatie, fie ea reala sau imaginara, albastrul marii, sau o gradina inflorita. Cea mai buna idee, este sa gasesti o poza care sa te inspire. O singura poza poate contine mai multe posibilitati de palete de culori.

O data ce ai ales paleta, nu ramane decat sa implementezi culorile. In aranjamentele florale poti incorpora cel mai usor paleta ta de culori. Vorbeste cu furnizorul care se ocupa de buchete mireasa si spune-i ca ai ales o paleta de culori, si el iti va arata florile disponibile in culorile respective.

Daca faci design-ul singura, incearca sa nu incarci mesele, astfel incat aranjamentul floral sa iasa in evidenta. Dupa ce ai stabilit toate detaliile, cel mai bine este sa le transmiti mai departe cuiva care se pricepe sa le implementeze in nunta.

Daca vrei cateva pareri din afara, limiteaza-te la viitorul tau sot si la doua prietene bune, pentru ca prea multe pareri te vor da peste cap. Organizarea unei nunti poate fi coplesitoare dar si plina de entuziasm, asa ca alege sa te ocupi doar de ceea ce iti place si lasa restul pe mana expertilor. Nu are sens sa te stresezi cu detalii de care se poate ocupa altcineva, fara sa afecteze dorintele tale.

Related posts
Nunta si botez

Cum iti alegi fotograful pentru nunta ta?

Nunta si botez

Organizatori de nunti – Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari

Nunta si botez

Inelul de logodna este pentru totdeauna

Nunta si botez

Alege-ti un costum de mire perfect !

Sign up for our Newsletter and
stay informed