DIVERSE

Cum alegi corect DVR-ul?

dvr_standalone_medUnul dintre cele mai importante dispozitive incluse intr-un kit supraveghere video  este DVR-ul. Practic, este partea centrala a intregului sistem si are rolul de a prelua si de a procesa toate imaginile furnizate de camerele de supraveghere. Alegerea unui DVR poate sa fie destul de dificila, insa daca tii cont de o serie de conditii,vei putea sa te declari un cumparator multumit.

Cum alegi, asadar, DVR-ul perfect?

  • Tine cont de numarul de canale de care dispune. in functie de numarul de canale video sau audio, vei putea decide numarul maxim de camere ce pot fi folosite. De regula, DVR-urile stand alone au 4, 8, 16, 24 sau 32 de canale. Asigura-te ca achizitionezi o solutie cu mai multe canale decat ai nevoie, deoarece nu stii niciodata cand vrei sa extinzi sistemul.
  • Tine cont de tipul de DVR ales. Pe piata exista doua tipuri de DVR: stand alone sau de tip PC. Cele stand alone sunt dedicate exclusiv pentru supravegherea video, in timp ce DVR-urile de tip PC sunt doar niste placi introduse intr-un computer. De regula, cele mai apreciate sunt cele stand alone, deoarece sut mai stabile, nu necesita sistem de operare si sunt dedicate.
  • Tipul de compresie, important si el. Este, de asemenea, foarte important tipul de compresie pe care il are DVR-ul. O compresie MJPEG va fi mult mai mare decat una H264, asadar, daca alegi un DVR cu compresie MjPeg, te vei lovi frecvent de lipsa de spatiu.
  • Rezolutia, un alt punct cheie. Rezolutia de vizualizare oferita de DVR este si e afoarte importata, in conditiile in care reprezinta calitatea imaginilor. Din fericire, sunt DVR-uri care pot reda rezolutii din ce in ce mai mari, inclusiv solutii HD sau full HD.
  • Cate HDD-uri suporta? De multe ori, spatiul de stocare este una dintre marile probleme ale unui sistm de supraveghere video. Din acest motiv, este ine sa te orientezi spre o solutie care accepta mai multe HDD-uri. In felul acesta vei avea terabaiti intregi pentru a supraveghea tot ceea ce te intereseaza si pentru a descoperi, in eventualitatea in care apare, un hot de locuinte.
  • Interfata cu utilizatorul. Daca alegi un DVR stand alone, un alt punct cheie este modul in care arata si se comporta interfata. Asigura-te ca ai un DVR cu un sistem propriu de operare, usor de folosit, pe care sa il controlezi cu usurinta de la distanta.

Achizitia unui DVR este, asadar, importanta. Trebuie sa te asiguri ca aesta ofera solutii inteligente pentru supraveghere si ca are un pret decent. In rest, trebuie doar sa te bucuri de supraveghere.

 

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

DIVERSE

Au fost furate 50.000 de masti, in Koln

DIVERSE

Ce sa cumperi dintr-un shop online cu suplimente pentru sportivi?

DIVERSE

Gardul electric – legislatie

Sign up for our Newsletter and
stay informed