DIVERSE

Ce sa cumperi dintr-un shop online cu suplimente pentru sportivi?

10982786 – a scoop of whey protein isolate powder and almond milk in a plastic blender beaker

Orice persoana care incepe sa faca sport se loveste de ideea de a lua suplimente nutritive pentru a-si imbunatati performantele. Suplimentele pot ajuta la definirea muschilor, pot ajuta la slabire si pot oferi energia necesara pentru un antrenament perfect. Totusi, piata este atat de dezvoltata, incat multi sportivi incepatori nu stiu cu exactitate ce trebuie sa cumpere. Din acest motiv, am creat un mic ghid, pentru ca alegerea sa fie una cat mai buna.

Ce sa cumperi dintr-un magazin de suplimente nutritive?

Exista multe magazine online de suplimente nutritive (vezi aici contact), cu produse foarte atractive. In primul rand, trebuie sa stii ca exista 3 categorii de produse pentru care poti opta:

  • Weight Gainere. Sunt produse gandite sa te ajute sa iei in greutate;
  • Inlocuitoare de mese. Sunt produse cu ajutorul carora iti poti lua toti nutrientii, fara a mai fi nevoit sa mananci;
  • Proteine. Sunt proteine concentrate, izolate sau hidroizolate, care ajuta, de asemenea, la acumularea masei musculare.

In general, diferenta intre toate acestea este data de continutul de carbohidrati. In general, gainerele pot fi destul de nesanatoase, in conditiile in care au foarte multi carbohidrati din surse mai mult sau mai putin sigure. Mai sanatoase sunt suplimentele proteice. Acestea pot fi, de asemenea, de mai multe tipuri:

  • Caseina. Numele ii vine de la ” caseus”, adica branza si eficienta acestei proteine este una foarte mare deoarece este absorbita foarte lent.
  • Proteina din zer. Se gaseste sub mai multe concentratii si multi culturisti o considera cea mai buna.
  • Suplimente proteice din alte surse, precum ouale, soia, mazarea sau chiar orezul. Cei care nu doresc sa isi ia proteinele din zer, pot sa o faca din surse precum vegetalele de mai sus.

IN momentul in care iti cumperi suplimente nutritive trebuie sa te asiguri ca sunt produse de un brand in care poti sa ai incredere, au ingrediente bune si sunt recomandate.

Cel mai bine, inainte de orice achizitie, este sa iti intrebi antrenorul sau medicul, care iti vor recomanda tot ceea ce ai nevoie. Produse sunt multe, branduri sunt si ele multe si cu siguranta fiecare persoana implicata in acest domeniu va incerca sa isi vanda produsul. Tocmai de aceea, trebuie sa poti face diferenta intre cele mai bune si cele mai putin bune.

 

 

 

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

DIVERSE

Au fost furate 50.000 de masti, in Koln

DIVERSE

Gardul electric – legislatie

DIVERSE

Ce fel de discutie trebuie sa avem cu copiii nostrii, despre siguranta?

Sign up for our Newsletter and
stay informed