Sfaturi

Ce vor femeile?

Bărbații și femeile sunt într-un impas emoțional. Simţim că ceva lipsește în relațiile noastre. Majoritatea bărbaţilor nu sunt în măsură să îşi înţeleagă complet femeile, și nici femeile nu se deschid pe deplin pentru bărbaţii lor.

Femeile nu se deschid deoarece bărbaţii nu le oferă ceea ce au nevoie. Femeile se simt dezamăgite și dezvoltă resentimente; suferă. Atunci când femeile suferă și simt ca e ca şi cum ar fi invizibile, se închid.

Din fericire, aveți posibilitatea să învăţaţi instrumentele potrivite pentru a putea înţelege mai bine femeia. Poţi oferi partenerei tale ce are nevoie, astfel încât ea să se deschidă din nou

Mai jos aveţi şase lucruri pe care toate femeile le doresc într-o relație scrise de fetele de la chantel.ro

Să se simtă iubite

Atunci când femeile se simt iubite, ele se relaxează și se deschid pentru bărbaţi. Argumentele se disipă, sexul este abundent şi umplu viaţa bărbaţilor de energie pozitivă. Substratul fiecărei discuţii în contradictoriu este că femeia nu se simte iubită.

Dacă ea este nemulțumită că ieși cu prietenii tăi sau e supărată de ziua ei la locul de muncă sau dacă îţi răspunde cu fragmente scurte de propoziții, atunci cauza este cel mai probabil că nu se simte suficient de iubită. Înveță să citeşti cuvintele, acțiunile și starea ei de spirit și vezi care este rădăcina reală a problemei.

Să se simtă în siguranță

Există un război purtat pe stima de sine a femeilor, pe sexualitatea si siguranţa lor de la o vârstă foarte fragedă. Din cauza muntelui de mesajelor descurajatoare trimise la adresa femeilor în ceea ce privește sexualitatea lor, femeile trebuie să aibă un spațiu sigur în care să simt că pot avea încredere în partenerii lor.

Ea vrea să aibă încredere în puterea ta. Ea vrea să se simtă vei face faţă orice te-ar lăsa să vezi. Ea vrea să se simtă ca nu o vei judeca dacă ea cere ceva riscant. Ea vrea să știe că nu te vei prăbuși înfrânt, dacă ea va spune să faceţi ceva „în acest fel” în loc de cum ai zis tu.

Prin crearea unui spațiu sigur, femeia ta se va deschide emoțional și sexual faţă de tine oferindu-i un cadou foarte puternic- îi vei permite să crească în cadrul relației și să anuleze daunele emoționale vechi.

Să nu se simtă invizibile

Femeile vor să se simtă văzute. Ea vrea să simtă că ai auzit-o şi că eşti conștient de starea ei emoțională. Ea nu vrea neapărat să fii afectat de starea ei emoțională, dar ea vrea ca tu să fii martor la ceea ce simte.

Viata poate părea extrem de singuratică, chiar și în cadrul unei relații. Va trebui să arăţi în mod constant partenerei tale că cel puţin o persoană va fi atentă la ea și călătoria ei prin viață. (Pont: acea persoană ești tu, bărbatul ei.)

Să se simtă dorite

Care este diferența majoră dintre relația ta cu partenera ta și relația ta cu oricine altcineva din viața ta? Faci sex cu partenera ta. Femeile trebuie să se simtă dorite sexual. Ele doresc să te asiguri că le vezi și le apreciezi ca fiind fiinţe feminine, sexuale. Lăudați-corpul. Simţiţi-o şi mângâiaţi-o apreciativ. Amintește-i că o vezi ca pe o ființă sexuală și veţi avea amandoi beneficii din asta. Incearca sa inveti o tehnica noua pentru sarut. Cine stie, poate o sa-i placa.

Să se simtă apreciate

Partea feminină reacționează în primul rând la apreciere şi laude. Amintește-i partenerei tale că o iubești. Spune-i că apreciezi ceea ce aduce ea în viaţa ta. Arată-i cât de mult înseamnă pentru tine.

Cea mai rapidă cale de a omorî o relație este să îţi ignori partenerul. Aprecierea este opusul acestui lucru. Aprecierea este această stare de spirit ce concretizează ideea următoare: „Sunt conștient de ceea ce aduci în viaţa mea și vreau să fii sigură că sunt conștient de de aceste chestiuni.” Așa că spune-i ce apreciezi, și spune-i aceste lucruri de multe ori.

Să simtă că se pot baza pe tine

Viața devine destul de murdară uneori. Atunci când apar dificultățile inevitabile ale vieții, te prăbuşeşti sub presiune sau te îndoi, dar nu te rupi? Femeia vrea să știe că bărbatul lor se poate descurca singur atunci când e nevoie. Ele doresc să știe că EL nu va fugi și se va ascunde atunci când primesc un tratament un pic „prea emoțional” pentru gustul lor. Ele doresc să știe că se pot baza pe bărbatul lor.

Când îi spui partenerei tale că vei face ceva şi nu faci, o răneşti. Ea pierde din încrederea în tine şi trebuie să o câștigi înapoi. Chiar și lucruri aparent mici rup acea încredere, cum ar fi atunci când spui că vei spăla vasele la scurt timp după cină, dar le speli a doua zi dimineața. Atunci când destule greșeli mici ca aceasta sunt stropite pe toată relația ta, ea te va neîncredere.

Arată-i iubitei tale că o iubeşti, fii atent la ce spune, arată-i că o doreşti şi că o apreciezi, fă-o să se simtă în siguranţă şi că se poate baza pe tine, fă tot ce spui vei face, fii cine spui că ești, și fii consecvent în acțiunile tale. Femeile din întreaga lume sunt în așteptarea unor bărbaţi care să le iubească şi pe care ele să le iubească.

Related posts
Sfaturi

Rozătoarele – inamicul principal al casei noastre

Sfaturi

Masuri de siguranta in cazul tratamentelor de dezinsectie si deratizare

Sfaturi

Combate singur gandacii si soarecii

Sfaturi

Metode de dezinsectie si deratizare non toxice

Sign up for our Newsletter and
stay informed