Sfaturi

Rozătoarele – inamicul principal al casei noastre

Rozătoarele sunt cei mai răspândiţi dăunători în lume. Putem spune că aceştia sunt dăunători sănătăţii dvs., trebuind să scăpaţi de ei cât de repede puteţi.Încercaţi să apelaţi mereu la cele mai uşoare şi facile metode care vă vor ajuta în această luptă cu şoarecii.

Inspecţia este un prim pas important în eliminarea şobolanilor. După ce cunoașteți locația șobolanilor, puteți seta capcane sau pune momeală.

Excluderea este o tehnică importantă de control al rozătoarelor. Trebuie sa scăpaţi de șobolani, împiedicându-i să intre în casă sau în structura acesteia. Șobolanii sunt mai ușor de exterminat decât șoarecii, deoarece șobolanii sunt de obicei mai mari. Șoarecii pot intra într-o deschidere la fel de mică ca 3/8 lățime. Toate deschiderile mai mari de 1/4 trebuie să fie sigilate pentru a exclude șoarecii. Pentru șobolani, toate deschiderile mai mari de 1/2 ar trebui sigilate. Bineînţeles că vă puteţi ajuta aici de otrava pentru şoareci. Aceasta este cea mai eficientă metodă care va extermina rozătoarele în timp record.

Șobolanii sunt atenți la obiecte noi, la alimente noi sau la schimbări în mediu. Ei explorează în mod constant mediul înconjurător și schimbă locul în care doresc să meargă .. De aceea, capcanele și momelile pot fi evitate pentru o zi sau două. Ei abordează alimente sau obiecte noi cu prudență. În cadrul unei colonii de șobolani, pot fi câțiva șobolani care sunt foarte precauţi și reușesc să evite capcanele sau să mănânce momeli de rozătoare. Otrava este remediul perfect pentru ei în aceste condiţii, însă nici capcanele nu sunt de evitat. Dacă nu sunteţi un adept al celor două metode invazie de scăpare a şoarecilor, puteţi apela oricând la diverse produse pentru deratizare.

Capcana pentru şoareci este cea mai veche metodă care capturează micile rozătoare. Efectul este vizibil, putând să identificaţi astfel locurile în care aceştia îşi trăiesc viaţa. Momelile puse în capcana trebuie să fie alese cu grijă pentru a putea scăpa de ei. Odată ce aţi ales una dintre aceste metode, şoareci nu vor mai fi problema în casa dvs, putând astfel să trăiţi o viaţă sănătoasă.

 

Related posts
Sfaturi

Masuri de siguranta in cazul tratamentelor de dezinsectie si deratizare

Sfaturi

Ce vor femeile?

Sfaturi

Combate singur gandacii si soarecii

Sfaturi

Metode de dezinsectie si deratizare non toxice

Sign up for our Newsletter and
stay informed