Auto-Moto si transporturi

Inchirierile auto, o solutie pentru mobilitate

Fie ca esti intr-un oras mic sau unul mare de dimensiunea Bucurestiului ai nevoie de un mijloc de transport. Ori ca esti in vacanta sau in interes de serviciu pe distante mari trebuie sa te deplasezi repede. O solutie este mijlocul de transport in comun, te poti deplasa cu un cost mic, acesta avand rute ce inconjoara tot orasul ai putea sa profiti de el. O alta solutie o reprezinta taxiurile dar aici costurile sunt mai mari decat la mijloacele de transport in comun, dar, un factor important este ca, timpul de asteptare al transportului in comun este redus si confortul unui taxiu este mult mai mare fata de transportul in comun.

Fiecare dintre cele 2 metode de transport de mai sus au avantaje si dezavantaje. Intotdeauna trebuie sa te axezi pe nevoile tale si bugetul care doresti sa-l cheltui pentru aceste nevoi.

O a treia solutie pentru deplasarea fie in orasul tau sau intr-un oras nou sunt serviciile de inchirieri auto. Serviciile de inchirieri auto s-au dezvoltat enorm de mult in majoritatea oraselor din tara, tarifele sunt foarte accesibile mai ales atunci cand doriti sa aveti parte de: siguranta, confort, pret bun.

Un exemplu in acest sens este compania Titan Rent, ce ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti. Acestia au o flota auto diversificata formata din: automobile de clasa mica, automobile clasa medie si automobile clasa mare. Tot acestia au pe site o promotie care iti ofera un card de fidelitate si o reducere de 7 % la fiecare inchiriere care o faci. Un alt aspect important atunci cand inchiriezi o masina si vrei sa nu ai „surprize” atunci cand realizezi plata, este sa verfici daca sunt costuri ascunse. Aceasta practica a costurilor ascunse inca se mai regaseste pe piata. Ce este bine sa faceti in acest caz ? Sa verificati cu atentie pe site si cel mai important este sa verificati lista recenziilor oferite de ceilalti clienti, asa cum au cei de la Titan Rent. Astfel va puteti forma o parere despre compania respectiva de inchirieri.

Un alt factor important care trebuie luat in considerare atunci cand doresti sa inchirieri un automobil este sa te uiti la anii de experienta pe care compania respectiva ii are in domeniul. Astfel iti poti da seama ca este o companie serioasa. Nimeni nu rezista mult pe piata daca nu ofera servicii de calitate.

Daca iti faci griji ca nu cunosti orasul, nu este nici o problema. Majoritatea companiilor ofera la inchirierea unui automobil si GPS cu harti actualizate pentru a va fi mai usor in navigarea orasului.

In concluzie, nu uita ca inainte sa inchiriezi un automobil sa verifici: anii de experienta ai companiei, recenziile de pe site oferite de catre clienti, ofertele speciale si nu in ultimul rand pretul. Iar daca aveti nevoie in Bucuresti de inchiriat un automobil, accesati cu incredere site-ul: www.titan-inchirieriauto.ro

Related posts
Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

Sign up for our Newsletter and
stay informed