Nunta si botez

Cum iti alegi fotograful pentru nunta ta?

Cel responsabil de imortalizarea celor mai fericite momente din viata ta trebuie sa fie o persoana profesionista si care are experienta in astfel de evenimente. Nu ai vrea sa lasi fotografierea nuntii tale pe mana unui prieten pasionat de fotografie, mai ales dupa ce ti-a luat foarte mult timp pana sa gasesti locatia perfecta de nunta. Pana la urma este si el un invitat care vrea sa se simta bine la nunta ta si care desi este bine intentionat cu siguranta nu ar putea imortaliza obiectiv momente care vor dainui sub forma unor albume toata viata.

In primul rand atunci cand esti in faza de a alege un fotograf este bine sa identifici stilul sau din lucrarile pe care probabil le vezi online. Desi nu este tocmai evident, fiecare fotograf are un stil, care poate sa se plieze pe al vostru sau poate nu. Observa fotografiile care iti plac cel mai mult si identifica stilul acelui fotograf. Cel mai probabil va potriviti si ar face o treaba minunata si la nunta ta.

Cere fotografului pe care l-ai ales deja sa va intalniti. Roaga-l sa iti aduca un album foto facut de el. Ceea ce vedem in mediul online ca si claritate, culori poate fi extrem de diferit in momentul in care este imprimat. Fotografiile pentru albumul foto de obicei sufera anumite modificari pentru a fi la fel de frumoase. Un profesionist va face ca si albumul foto sa fie unul deosebit.

Stati de vorba, glumiti si imprieteniti-va. Ei vor fi cei mai apropiati de voi si de invitatii vostri in acea zi. Este improtant sa va familiarizati cu ei, prezenta lor si stilul lor. In fata lor va veti manifesta iubirea unul fata de celalalt si tocmai de aceea este important sa va cunoasteti inainte.

Planificati o sedinta foto inainte de marele eveniment. Acest lucru va va ajuta sa vedeti exact cum lucreaza fotograful si mai ales ce va doriti voi de la el pentru ziua cea mare.

Asigurati-va ca are o tinuta corespunzatoare. Nu v-ati dori un fotograf intr-un tricou alb pe ringul de dans. Va atrage toate privirile, exact ceea ce nu fotograf profesionist nu ar trebui sa faca. El surprinde o insiruire de momente, fara sa fie perceput de voi si invitatii vostri, in cadrul locatiei.

Stabiliti toate aspectele contractuale dinainte de eveniment pentru a nu fi luati pe nepregatite la finele petrecerii. Nimeni nu-si doreste sa apara o situatie neplacuta, avand in vedere ca evenimentul este unul memorabil si foarte important din viata mirilor.

Related posts
Nunta si botez

Cum iti alegi culorile pentru design-ul nuntii tale

Nunta si botez

Organizatori de nunti – Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari

Nunta si botez

Inelul de logodna este pentru totdeauna

Nunta si botez

Alege-ti un costum de mire perfect !

Sign up for our Newsletter and
stay informed