Alte Domenii

9 pasi pentru a-ti curata biroul in doar 10 minute

Daca inca nu ti-ai gasit curajul sa te desparti de lucrurile stricate, carnetele vechi si pixurile care nu mai scriu, inseamna ca biroul tau are nevoie urgenta de o curatenie generala. Daca simti ca tu nu faci fata poti apela la Bucprest, specialisti in curatenie.

Tot ce trebuie sa faci este sa te ocupi de fiecare lucru pe rand. Vei observa ca daca vei face asta, curatenia pentru biroul tau va fi floare la ureche.

  1. Scapa de hartiile inutile. Organizeaza-ti chitantele si arunca tot ceea ce ai deja in computer. Pastreaza doar hartiile ce contin informatii importante.
  2. Pixurile – In mod sigur aveti o tona de pixuri pe birouri, iar majoritatea nu mai au pasta sau nu va place modul in care scriu. Verifica pixurile care merg si pe cele care nu si scapa de cele inutile. Daca ai stilouri cu valoare emotionala, pastreaza-le pentru ca acestea pot fi umplute oricand cu cerneala.
  3. Agrafele de hartie – Cu siguranta n-ati mai folosit o agrafa de hartie de foarte mult timp. Aruncati-le sau oferiti-le cuiva caruia chiar ii folosesc.
  4. Praful – Daca ati avut biroul acoperit de documente inutile, cu siguranta nu a putut fi sters corect. Cea mai buna solutie pentru a-ti curata biroul este sa il stergi cu servetele umede. Sterge de cateva ori biroul si vei vedea ca va fi curat ca lacrima.
  5. Carti de vizita, jucarii – Analizeaza cu atentie jucariile de prin birou pe care le-ai primit gratuit sau la seminare. Fa acelasi lucru si cu toate cartile de vizita pe care le detii. Pastreaza doar lucrurile de care te-ai atasat si pe cele care crezi ca iti vor folosi.
  6. Hardware – Calculatorul si imprimanta sunt instrumentele principale ale unui birou. Nu le lasa sa se umple de praf. Curata-le periodic, sterge calculatorul si imprimanta cu servtele care au in compozitie alcool. Pentru tastatura este bine sa folosesti un spray special care inlatura mizeria adunata. Totul se face prin simpla suflare cu aer imbuteliat direct pe taste si intre ele.
  7. Dezinfecteaza biroul – Un birou curat te va tine la distanta de microbi. Servetelele antibacteriene sunt perfecte pentru a-ti dezinfecta biroul si nici nu va trebui sa ai foarte multa bataie de cap atunci cand cureti.
  8. Cumpara-ti doar strictul necesar pentru birou. Nu trebuie sa ai fiecare culoare din fiecare pix sau marker. In acest fel vei reusi sa iti mentii biroul organizat.
  9. Arunca toate gustarile pe care le-ai adunat pe birou sau in rollbox. Asta nu se aplica pentru gustarile intacte, ci pentru cele pe care le-ai desfacut si au fost uitate timp indelungat.
Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

Alte Domenii

Ce trebuie sa stii despre sablarea cu nisip?

Alte Domenii

Ce sa pariezi daca vrei sa castigi?

Alte Domenii

Cele mai populare strategii de pariuri

Sign up for our Newsletter and
stay informed