AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla tot ce trebuie sa stii despre pardoselile decorative!

Esti in cautarea unor solutii practice pentru amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii, ori doresti sa iti amenjaezi propria casa? Atunci, incepe sa faci acest lucru pornind de la alegerea unei pardoseli de calitate, care iti va infrumuseta spatiul si te va scuti de cheltuielile de intretinere a acesteia!

Descopera din randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre pardoseli decorative: ce sunt acestea, tipuri de pardoseli pe care le ai la dispozitie, din ce materiale sunt realizate, dar si avantajele pe care ti le ofera!

 Pardoseli decorative: ce sunt?

Pardoselile decorative sunt o varianta moderna a pardoselilor claseice, cu ajutorul carora poti obtine rezultate foarte creative! Acestea au o rezistenta ridicata la traficul intens, dar sunt si usor de curatat, deoarece nu au rosturi sau imbinari vizibile! Cu ajutorul pardoselilor decorative poti crea o suprafata rezistenta, care sa fie folosita o perioada indelungata de timp!

Ce tipuri de pardoseli decorative am la dispozitie?

Pardoselile decorative sunt de mai multe feluri. Cele epoxidice se pot personaliza cu usurinta, si astfel, se adapteaza perfect spatiului in care vor fi aplicate. De asemenea, pardoselile poliuretanice sau cele din ciment cu cuart, se adapteaza cu usurinta oricarui spatiu in care se doreste a fi aplicate, chiar daca unele dintre acestea se intalneau inainte doar in halele industriale.

Ce avantaje imi ofera pardoselile decorative?

In primul rand, acestea sunt apreciate pentru aspectul lor deosebit. Prin intermediul tehnologiilor de ultima generatie, se pot obtine pardoseli intr-o singura culoare, pardoseli personalizate, in culori vesele ori modele speciale, in functie de preferintele tale. Un alt avantaj al acestora este faptul ca nu exista rosturi sau imbinari, asadar, le vei putea curata si intretine cu usurinta! Acestea sunt impermeabile, deci pot fi montate fara probleme in baie sau bucatarie. In plus,  rezistenta in timp a acestora, dar si faptul ca sunt foarte rezistente la traficul intens, te vor ajuta sa te bucuri o perioada indelungata de alegerea facuta!

Cat de rezistente sunt pardoselile decorative la socurile mecanice?

Indiferent de tipul de pardoseala decorativa ales, trebuie sa stii ca toate acestea au o rezistenta ridicata la socurile mecanice! Asadar, te vei bucura de pardoseala ta o perioada lunga de timp, fara a fi nevoit ca pe parcurs sa cheltuiesti sume de bani pentru eventuale reparatii!

Pot opta pentru pardoseli decorative in propria locuinta?

Chiar daca initial aceste pardoseli au fost concepute pentru a fi folosite in magazine, showroom-uri sau spatii de joaca, odata cu trecerea timpului acestea au castigat popularitate datorita aspectului placut si al avantajelor pe care le ofera! Asadar, nu ezita sa apelezi la aceasta solutie pentru dormitor, living, bucatarie si baie! Vei obtine aspectul unui tot unitar de care cu siguranta te vei bucura!

Pot aplica singur o pardoseala decorativa?

Indicat este sa apelezi la o firma specializata care sa se ocupe de aceasta lucrare dupa ce ai ales tipul de pardoseala dorit, modelul, dar si cromatica. O echipa specializata dispune de toate uneltele necesare acestei operatiuni, dar si de experienta atat de necesara in orice activitate! Aceasta va monta pardoseala dorita de tine intr-un timp scurt, dar si inr-un mod profesionist, ca mai apoi tu sa te poti bucura de aceasta!

Online, pe site-ul PardoseliIndustriale.ro gasesti o gama variata de produse din care poti face alegerea ideala pentru spatiul tau! De la pardoseli simple, monocrome, pana la modele deosebite, pe toate le gasesti online! Tine cont de destinatia spatiului pe care il amenajezi si alege de la pardoseli decorative pana la pardoseli industriale!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766526542

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *