AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Baia este si va ramane probabil pentru totdeauna una dintre cele mai importante incaperi dintr-o locuinta. In acesta spatiu ne realizam igiena persoanala zilnica si, de asemenea, de multe ori transformam acest spatiu intr-o zona de relaxare dupa o zi sau o saptamana grea de munca. Petrecandu-ne atat de mult timp in acest loc, este important pentru fiecare dintre noi sa oferiom o atentie speciala modului in care aceasta incapere arata.

Astfel, uitandu-ne printre produsele necesare baii, ne-am opriti privirea asupra unui produs destul de nou, o cada neagra freestanding, cada ce ar putea capta atentia oricui o vede. Aceasta poate aduce un aer personal unei bai si, cu siguranta, va face relaxarea mult mai placuta. De ce o cada neagra ne-a fascinat atat de mult? Haideti sa aflam.

Ce sunt cazile freestanding si de ce exista o categorie separata pentru ele?

Ca in cazul majoritatii produselor sanitare, si cazile sunt impartite in categorii in functie de design, de modul in care se monteaza, precum si in functie de culoare. O cada neagra freestanding este diferita de o cada clasica din toate aceste puncte de vedere. In primul rand, iese puternic in evidenta culoarea neagra, o culoare nu tocmai intalnita in cazul unui astfel de produs.

Cand vine vorba de celelalte doua caracteristici, ele ies in evidenta indiferent de culoarea cazii. Forma este una iesita din comun prin simplul fapt ca nu mai vine in forma clasica dreptunghiulara ce trebuie sa umple un colt al camerei. Cada freestanding vine in forma potrivita locului in care alegem sa o plasam. Astfel vom avea fie toate colturile rotunjite, fie cate unul pastrat in unghi pentru o potrivire perfecta cu un anumit loc din baie.

Cate tipuri de astfel de cazi exista?

Cazile freestanding pot si ele sa fie impartite in mai multe categorii in functie de anumite caracteristici. Primul si cel mai usor de observat criteriu este culoarea. Astfel vom avea fie o cada neagra freestanding, fie una in clasica culoare alb. Un alt criteriu care diferentiaza aceste cazi este forma. Putem avea cazi in forme mai rotunjite, insa se pastreaza si forme clasice dreptunghiulare cu marginile mai bine finisate.

Una dintre cele mai iubite caracteristici la o astfel de caza este posibilitatea plasarii acesteia pe doua perechi de picioare. Acestea se folosesc de obicei daca vrem sa cream un spatiu frumos de relaxare, fie intr-un stil modern, fie in unul mai de epoca, modelele picioarelor diferind in functie de aceste criterii. Din fericire pentru toata lumea, exista posibilitatea crearii acestor cazi si pe comanda, motiv pentru care cu siguranta va veti putea bucura de un produs fix pe gustul dumneavoastra.

De unde imi pot cumpara o astfel de cada?

Cazile freestanding se intalnesc astazi in majoritatea magazinelor ce comercializeaza produse de tip sanitar. Daca ar fi sa alegem noi un magazin in care avem in credere, v-am putea recomanda site-ul celor de la Lux Sanitary, anume lux-sanitary.ro. Aici veti putea gasi atat modele de cada neagra freestanding, precum si foarte multe forme ale unei astfel de cazi de culoare alba dar si oglinzi de baie.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site, sa adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi, plasati comanda, iar in decursul a doua pana la cinci zile lucratoare va puteti bucura de toate cele cumparate.

Date de contact:

Telefon: 0760 077 183

E-mail: office@lux-sanitary.ro/ andrei@lux-sanitary.ro

Adresa: Str. Linia de centura NR.20, Afumati, Jud. Ilfov

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *