Copii

Ajuta-l pe cel mic sa se dezvolte frumos

Premergator copiiIn primele luni de viata ale bebelusului fiecare parinte este foarte atent la toate reactiile si miscarile bebelusului din dorinta de a-i surprinde un zambet sau o miscare involuntara prin care sa exprime ce simte.

Pe parcursul cresterii lui el devenie curios si doreste sa atinga cat mai multe obiecte si persoane, sa fie active si sa doarma cat mai putin.

Unul dintre obiectele care il vor ajuta sa descopere si sa-i hraneasca curiozitatea este premergatorul. Premergatorul este recomandat de la varsta de 6 luni, atunci cand cel mic incepe sa constientizeze ca poate sa ajunga singur la lucrursoarele pe care doreste sa le atinga. Deoarece este un articol destul de important pentru dezvoltarea copilului si care este folosit de la o varsta destul de mica, atentia pe care trebuie sa o acordati in alegerea lui trebuie sa fie una sporita.

Chiar daca un premergator imprumutat sau la mana a doua va poate scuti de unele cheltuieli, indicat este sa-i alegeti un premergator nou care are toate functiile folosibile si ale carui centuri de siguranta nu sunt subrede.

Siguranta copilului este aspectul cel mai important de care trebuie sa tinteti cont cand alegeti un obiect de care se va folosi pentru a-si dezvolta abilitatile, deci pretul premergatorului trebuie trecut pe al doilea plan. In plus, un premergator ii permite copilului sa va insoteasca prin toate camerele casei in timp ce muschii i se dezvolta.

Magazinele online va ofera o gama variata de premergatoare copii potrivite celor cu varste intre 6 si 10 luni, realizate din materiale de calitate si cu un design deosebit

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed