Auto-Moto si transporturi

Alarme auto pentru o masina sigura

Automobilele sunt in numar din ce in ce mai mare in zilele noastre si cei mai multi dintre noi nici nu ne putem imagina cat de greu ar fi sa traim pentru ele. Insa odata cu prezenta masinilor a crescut si numarul celor care fura masini, iar producatorii au fost nevoiti sa puna in functiune sisteme care sa asigure masinile din acest punct de vedere. Astfel, alarmele auto au devenit o componenta elementara pentru autoturisme.

Functia principala a unei alarme auto este sa emita sunete puternice in momentul in care senzorii disting semnale care indica faptul ca cineva incearca sa fure masina. Exista senzori mai mult sau mai putin sensibili sau senzori inteligenti care pot distinge intre diferite intensitati de socuri, astfel incat alarma sa nu se declanseze decat atunci cand este necesar, in cazul unui pericol real.

Dincolo de acest lucru, alarmele auto pot dispune de o serie de alte functii si beneficii care ii permit soferului mai mult control asupra masinii. Sunt alarme auto care permit pornirea motorului prin telecomanda, de la distanta sau la o anumita ora setata. In ceea ce priveste bateria, sunt alarme cu consum redus de baterie sau alarme care au o sursa proprie de energie astfel incat aceasta sa se poata declansa chiar daca este taiata legatura dintre ea si bateria masinii. O alta functie destul de utila in mediul urban este posibilitatea de a aprinde farurile, prin intermediul telecomenzii, astfel incat sa o poti identifica mai usor intr-o parcare foarte plina, in cazul in care ai uitat unde ai lasat-o.

Cu cat este mai costisitoare, cu atat stie sa faca mai multe lucruri. Important este sa determini care sunt cele mai importante caracteristici pe care vrei sa le aiba alarma ta, iar cautarile sa le invarti in jurul acestor caracteristici.

Odata cu achizitionarea alarmei auto, va trebui sa te gandesti si la montarea ei. Pentru a te bucura de functiile de care dispune, trebuie sa te asiguri ca aceasta a fost instalata corect ti-a fost explicat pe indelete modul ei de functionare.

Related posts
AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

Auto-Moto si transporturi

Lucian Bode: „Toti transportatorii care fac transport ocazional trebuie sa respecte regulile”

AutoAuto-Moto si transporturi

Detailing motor: ce inseamna si cine se ocupa de aceasta operatiune?

AutoAuto-Moto si transporturi

Auto Germania: merita sa cumperi direct de la nemti sau de la romani?

Sign up for our Newsletter and
stay informed