Sanatate

Albirea dentară – soluţia pentru un zâmbet imaculat

albirea dentaraExistă persoane care nu consideră că vizita de rutină la un cabinet stomatologic este necesară. Acestea au grijă de propria dantură acasă, efectuând periajul zilnic şi, uneori, apelând chiar la soluţii naturale pentru curăţarea şi albirea acestora. Rare sunt cazurile în care aceşti oameni sunt cu adevărat mulţumiţi de dantura lor şi adesea nu înţeleg de ce rezultatele întârzie să apară când ei îşi îngrijesc dinţii ca la carte. Răspunsul este simplu: dantura are nevoie de îngrijire profesională.

În general, nu există om care să aibă o dantură perfectă din toate punctele de vedere. Spre exemplu, cei care au avut norocul ca dinţii să le crească drept, în direcţia corectă, se confruntă cu ghinionul că aceştia nu sunt destul de albi. Iar albirea lor pare departe oricâte produse de igienă orală ar folosi. Dacă te afli printre aceste persoane, este bine să ştii că un cabinet stomatologic nu este acolo numai pentru a te salva în caz de o carie foarte dureroasă, ci şi pentru a-ţi perfecţiona dantura deja frumoasă. Albirea dinţilor este o procedură care poate fi făcută şi acasă, însă şi de către medicul stomatolog, în mod profesionist.

Albirea dentară este, de altfel, una dintre soluţiile la care oamenii apelează cel mai des. Posibilitatea de a-ţi albi dinţii până la 10 nuanţe este extraordinar de tentantă. Totuşi, stomatologul va fi acela care va decide în acest sens, deoarece o albire prea puternică ar putea da impresia de artificial şi fals.

Care sunt persoanele care ar trebui să apeleze la albirea dinţilor? În primul rând, acest procedeu se impune în cazul în care ai o viaţă socială foarte activă şi eşti nevoit să întâlneşti oameni noi în fiecare zi. În lucrul cu oamenii, zâmbetul este foarte important. De aceea trebuie să te asiguri că acesta va cuceri imediat încrederea oricui. Iar un zâmbet galben, obosit şi lipsit de entuziasm nu va avea niciodată succes la public. De asemenea, fumătorii şi împătimiţii cafelei ar putea avea nevoie de albire dentară. Petele de tutun şi de cafea nu pot fi îndepărtate cu uşurinţă, caz în care trebuie să apelezi la un tratament profesionist. Este păcat să laşi cafeaua şi ţigările să îşi afecteze imaginea atunci când ai la dispoziţie o tehnică absolut nedureroasă.

La orice cabinet stomatologic te vei duce, vei afla că albirea dentară nu prezintă dezavantaje. Cel mult, s-ar putea să experimentezi o oarecare sensibilitate la alimente dulci, reci sau prea calde, însă această senzaţie va dispărea în câteva zile.

Related posts
Sanatate

5 motive să porți aparat dentar

SanatateSuplimente si Vitamine

Detoxifierea cu zeolit activat: functioneaza sau este doar un mit?

Sanatate

Detoxifiere completa cu Zeolit Spectrum, mineralul vulcanic cu o istorie de milioane de ani

Sanatate

Cum se interpreteaza o audiograma si cand este bine sa faci aceasta analiza?

Sign up for our Newsletter and
stay informed