Amenajari Exterioare

Am lansat www.profiledilatatie.ro

Hidroplasto anunta lansarea noului site, www.profiledilatatie.ro. Noul site isi propune sa promoveze o categorie de produse de cea mai inalta calitate oferite de Hidroplasto, ale binecunoscutei marci Deflex: profilele pentru rosturi de dilatare. Hidroplasto dezvolta si finalizeaza noi proiecte in care profilele pentru rosturi de dilatare Deflex joca un rol major. In plus, avem echipe specializate in Germania care pot monta aceste profile si realiza executii la inalte standarde de profesionalism. 
Pe noul site gasiti prezentarea proiectelor Hidroplasto, cataloagele Deflex si referintele produselor noastre. In sectiunile „Referinte” si „Montaj” va prezentam „portofoliul” nostru in ceea ce priveste lucrul in infrastructura, proiecte, imagini si video de pe santierele Hidroplasto. Va asteptam si cu o gama variata si complete de profile pentru rosturi.

Hidroplasto isi duce la indeplinire intr-un ritm alert si nemtesc toate proiectele aflate in derulare. Cel mai noi sunt patru malluri : Iris Mall , Grand Arena , Anchor Plaza si Mall Vitan. La toate compania Hidroplasto s-a angajat in montarea dispozitivelor de rosturi tip Deflex fabricate exclusiv in Germania. Calitatea si seriozitatea cu care ne-am dus la implinire toate proiectele au facut din Hidroplasto o companie puternica pe piata din Romania. Birourile deschise in Bucuresti , rapiditatea livrarilor , precum si combinatia calitate pret au adus companiei proiecte importante de valoare mare pentru portofoliul firmei.

Inainte de alegerea profilului tehnicienii de le Hidroplasto au luat in considerare cateva criterii generale decisive in selectarea constructiilor de imbinare: acceptare miscare orizontale , capacitatea asezarii (efecte de lucrari de sapare , zone de cutremur , conexiune cu cladire existenta sau nou construita) , latime omuna , inaltimea constructiei , scopul folosirii , capacitatea de incarcatura standard conform DIN 1055 si DIN 1072 , impermeabilitate , mediu agresiv .

Echipa Hidroplasto

 

Related posts
Amenajari ExterioareIMOBILIARE SI CONSTRUCTII

Oferte reale de inchirieri si vanzari schele metalice. Afla cele mai utile informatii

Amenajari Exterioare

Dulux România a dat culoare de sărbătoare Palatului Elisabeta pentru Ziua Regalității

Amenajari Exterioare

Dirigintii de santier pentru case – da sau nu?

Amenajari Exterioare

Produsul ideal pentru umbrirea casei

Sign up for our Newsletter and
stay informed