Amenajari Exterioare

Dulux România a dat culoare de sărbătoare Palatului Elisabeta pentru Ziua Regalității

Dulux România, parte a grupului Akzo Nobel, unul dintre cei mai mari producători de vopseluri și lacuri la nivel mondial, a sprijinit pregătirile Casei Regale a României pentru Ziua Regalității, restaurând și oferind culoare Palatului Elisabeta, locul ce a găzduit anul acesta evenimentul Garden Party în cinstea zilei de 10 mai.

În calitate de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, din anul 2011, Dulux România s-a bucurat să readucă culoarea albă strălucitoare a Palatului Elisabeta, pentru a întâmpina cum se cuvine oaspeții la evenimentul găzduit în grădina Palatului. Astfel, Dulux România a oferit necesarul de produse pentru reabilitarea exteriorului Palatului Elisabetei, acolo unde a fost cazul s-au făcut reparații, iar apoi Palatul a fost vopsit într-o nuanță plăcută de alb Dulux Trade WeatherShield. Pentru a acoperi suprafața exterioară de 800mp a Palatului, a fost utilizată o cantitate de 115 litri de vopsea, o vopsea specială de exterior, cu o durabilitate de 15 ani, ce se întreține printr-o simplă clătire cu jet de apă.

Palatul a fost astfel pregătit să întâmpine mii de oaspeți și să răspundă celor mai înalte standarde, cu atât mai mult cu cât produsele Dulux se remarcă prin durabilitate, constanța culorii și ușurința de aplicare, fiind prima alegere a multor constructori, renovatori și designeri de interior.

Din anul 2011, de când compania a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, Akzo Nobel furnizează Casei Regale produse din gamele Dulux, Sadolin și Hammerite. Distincția de Furnizor al Casei Regale a României reprezintă recunoașterea standardului ridicat al produselor și a gradului înalt de profesionalism al companiei. Acest titlu este oferit persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel puțin un an.

„Ne onorează faptul că suntem partener de încredere al Casei Regale a României și că ne-am putut implica în pregătirile pentru această zi deosebită, Ziua Regelui. Colaborarea cu Casa Regală a României, ce continuă an de an încă din 2011, este o dovadă de încredere în calitatea produselor noastre și suntem mândri că putem sprijini astfel acțiunile Casei Regale”, a declarat Marius Pintea, Manager general al Akzo Nobel România.

În toți cei 6 ani de când Akzo Nobel este furnizor al Casei Regale a României, au fost utilizate produse Dulux pentru zidărie, email și grund, nuanțele cel mai des folosite fiind din paleta culorilor de gri, crem, verde sau alb. Pe lângă exteriorul Palatulului Elisabeta, produsele Dulux au mai fost folosite și pentru reconstrucția și restaurarea Dormitorului ASR Margareta, foișorului din curtea Palatului Elisabeta, elemente de interior și exterior ale Castelului de la Săvârșin, precum și elemente componente din parcul Castelului Săvârșin.

 

Despre Akzo Nobel

Akzo Nobel este unul dintre cei mai mari producători de vopsele și lacuri la nivel mondial și un producător major de substanțe chimice de specialitate. Având sediul central în Olanda, Amsterdam, Akzo Nobel operează în peste 80 de țări și are peste 50.000 de angajați. Akzo Nobel Coatings România a fost înființat în anul 2007. Dulux (vopsea lavabilă) face parte dintre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Akzo Nobel cu care grupul este prezent în România, alături de Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului), și Hammerite (vopseea pentru metale). Pentru păstrarea nivelului calitativ, toate produsele Akzo Nobel se importă din Marea Britanie, Polonia și Ungaria.

Related posts
Amenajari ExterioareIMOBILIARE SI CONSTRUCTII

Oferte reale de inchirieri si vanzari schele metalice. Afla cele mai utile informatii

Amenajari Exterioare

Dirigintii de santier pentru case – da sau nu?

Amenajari Exterioare

Produsul ideal pentru umbrirea casei

Amenajari Exterioare

Am lansat www.profiledilatatie.ro

Sign up for our Newsletter and
stay informed