DIVERSE

De ce sa faci sauna cat poti de des?

Sauna este o varianta de relaxare din ce in ce mai populara, care poate sa fie intalnita in salile de forta si deopotriva la piscine sau in cadrul altor sali cu activitati sportive. Acest site ofera inclusiv saune destinate spatiilor mici, asadar, este o varianta devenita din ce in ce mai populara chiar si pentru acasa.

Pe langa faptul ca este o metoda excelenta de petrecere a timpului liber, sauna reuseste sa ofere o multime de avantaje pentru organism.

Care sunt principalele motive pentru care trebuie sa faci sauna?

Efectele pentru sanatate sunt uimitoare. Imediat ce corpul tau intra in contact cu caldura generata de sauna, ritmul inimii este accelerat iar vasele de sange sunt dilatate. In felul acesta, circulatia sangvina este imbunatatita in mod considerabil.

Desi multi spun ca slabirea nu este unul dintre avantajele saunei, metabolismul este accelerat, ceea ce poate sa ajute destul de mult in acest sens. Practic, organismul reactioneaza in acelasi mod in care o face in momentul in care alergi sau faci orice alta activitate cardio.

Poate cel mai important avantaj oferit de sauna insa, este faptul ca te ajuta sa elimini cat mai multe toxine. Prin transpiratie, corpul uman elimina toxine, ceea ce poate sa insemne un adevarat boost de sanatate.

Nu in ultimul rand, sauna distruge bacteriile si virusii de la nivelul corpului, intarind sistemul imunitar.

Care sunt regulile de respectat in sauna?

Evident, nu poti sa stai fara oprire in sauna. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca nu stai mai mult de 15 minute, deoarece poate sa fie periculos. Inainte de o sedinta este bine sa se faca dus, pentru a se scapa de grasimea acumulata pe piele.

Niciun exces nu este bun, asadar nu este indicat sa se faca sauna mai mult decat o data pe zi.

Fara doar si poate, cu atatea avantaje oferite, o sauna pentru acasa pare a fi o idee cat se poate de inteleapta.

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

DIVERSE

Au fost furate 50.000 de masti, in Koln

DIVERSE

Ce sa cumperi dintr-un shop online cu suplimente pentru sportivi?

DIVERSE

Gardul electric – legislatie

Sign up for our Newsletter and
stay informed