Sanatate

Beneficii majore ale tigarilor electronice

Multi ar spune ca tigarile electronice sunt nesanatoase. Este cat se poate de adevarat, insa in comparatie cu tigarile normale, sunt foarte sanatoase si pot sa aduca o multime de beneficii. Aparute in urma cu putin peste 10 ani, in China, tigarile electronice s-au impus, in asa fel incat astazi gasesti peste tot aest produs. Vei gasi tigari electronice Ploiesti, tigari electronice Bucuresti si chiar si tigari electronice in orasele foarte mici de provincie. Exista magazine special realizate pentru acestea si ofera o varietate foarte mare de tigari si de arome.

De ce sa alegi o tigara electronica?

Daca esti fumator, alegerea unei tigari electronice poate sa fie una dintre cele mai bune decizii pe care le ei. Acestea sunt elegante si reusesc sa aduca o multime de beneficii:

  • Iti ofera posibilitatea sa fumezi intr-un mod mult mai sanatos. Da, nu poti renunta la fumat, insa poti sa schimbi tutunul cu tigara electronica. Efectul este acelasi, iar diferenta majora este ca nu mai inhalezi toate substantele nocive care duc la boli grave de plamani si la cancer.
  • Ii protejezi pe cei din jur. Una dintre cele mai mari probleme ale tigarilor este faptul ca sunt extrem de daunatoare pentru cei din jur. Daca vrei sa ii protejezi, dar totusi doresti sa continui sa fumezi, tigarile electronice sunt cele mai bune variante.
  • Poti fuma oriunde. Deseori esti pus in situatia de a te abtine de la fumat, pentru ca nu se fumeaza in locul in care esti. Restaurante, cafenele, trenuri sau diverse locuri publice, toate interzic fumatul, iar acest lucru este cat se poate de normal. Tigarile electronice, in schimb, nu sunt interzise, asadar, te poti bucura de ele oriunde, fara niciun fel de problema.
  • Elimini mirosul neplacut. Fumatorii au o mare problema in ceea ce priveste mirosul. Mirosul de tigari intra in haine, in par si in mobilierul de acasa, nefiind deloc placut. Acesta deranjeaza atat fumatorii, cat si nefumatorii. Cum tigarile electronice nu elimina mai mult decat aburi, mirosul este total indepartat si in felul acesta te poti bucura la maxim de viciul tau.
  • Poti sa renunti la fumat. Optiunea de a fuma tigari electronice este primul pas catre renuntarea la fumat. Practic, ceea ce creaza dependenta este nicotina din tigari, pe care in cazul tigarilor electronice o poti doza, lucru extrem de bun, deoarece in timp poti renunta
Related posts
Sanatate

Mihai Craiu: „Aceste cateva saptamani nu au schimbat nimic major in starea imunitatii copiilor”

Sanatate

Alexandru Rafila: „Mi se pare extrem de relevant acest exemplu, pentru ca ne arata ca o evoluție necontrolata a bolii fac ca un oras relativ mic sa produca un sfert din cazurile din Romania”

Sanatate

Nelu Tataru: „Am recomandat o ancheta interna si una epidemiologica”

Sanatate

Purtarea mastilor devine obligatorie. Care sunt primele judete care au impus asta

Sign up for our Newsletter and
stay informed